100 vienetų DP*16LR ADATOS Pramoninės siuvimo mašinos/ prekės ženklas yra Schmetz

Nauja

€21.63

Šis sąrašas yra 100 vienetų Nauja Vienetų DP*16LR STILIAUS PRAMONINIŲ Siuvimo Mašinų Adatos DPx17.

SISTEMOS arba STILIUS adata yra: DPX16LR

GAMINTOJAS: Schmetz(Pagaminta Vokietijoje su aukščiausios kokybės)

Mes turime dydis:

14/90,16/100,18/110,19/120,20/130,21/140,22/150

Prašome patikrinti dydžio, kai jums užsisakyti.TIK VIENAS DYDIS, 100 VNT. ^_^

PRISTATYMAS:

*Ususally we will ship prekės per 2-7 dienas darbo dienų nuo mokėjimas patvirtino, ir mes informuosime jus sekimo numerį, kai siųsti elementą.

*Visi mūsų daiktai bus laivo į pirkėjo www.levandu-kalnelis.lt adresą, prašome patvirtinkite savo adreso www.levandu-kalnelis.lt prieš jus, kad.

Pardavėjas negali padengti užsakymą muitų ir importo mokesčių.

Warrantyand ir grąžinimo politika:

* Bendras šalių,pristatymo laikas apie 15-40day.Brazilijos ir Rusijos klientams atkreipti dėmesį, pristatymo laikas yra apie 20-60 dienų, net daugiau dienų.Jei norite gauti jį anksčiau, galite pasirinkti kitas Express, bet jūs turite mokėti dalį pristatymas, prašome susisiekti su mumis dėl smulkmenų.

* Jei turite DOA(Miręs Dėl Atvykimo) daiktą ar netinkamos elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, prašome susisiekti su mumis.Visi grįžta turi būti sveika ir visiškai naujas.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, Pirkėjas bus atsakingi už grąžinti krovinių ir visų vartotojo importo muito mokesčių.

Atsiliepimai:

*Mes tikimės, kad jums palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mums PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Detalių Pardavėjas reitingus(Tarptautinės prekybos yra daugiau laiko reikia, prašome suprasti).Mūsų sistema bus padaryti tą patį už jus.Mes vertiname jūsų verslą, ir tikiuosi, kad padaryti verslo su jumis.

*Jei turite kokių nors klausimų, mes labai džiaugiamės, kad padėtų jums.Prašome susisiekti su mumis pirmą, tiesiog paliekant neigiamas/neutralus atsiliepimus ar duoti ginčų negali išspręsti problemos.

Žymos: siuvinėjimo mašinos, adatos, gran mezgimo adatos, pramonės siūti, mp pramoninės siuvimo mašinos, didelis mezgimo adatos, industriel siuvimo mašina, nyler mezgimo adatos, priedų mašina siūti, pramonės n siuvimo mašina, needl.

Prekės Pavadinimas DEF
Tipas Siuvimo Adatos
Medžiaga PLIENO
Naudoti Mezgimo

Parašykite savo atsiliepimą!

100 vienetų DP*16LR ADATOS Pramoninės siuvimo mašinos/ prekės ženklas yra Schmetz

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai