8x4x3M Mobiliųjų Nešiojamų Milžinišką Pripučiamą Automobiliui Carport Dažų Purškimo Dažymo Kabinoje Užsakymą Palapinė Salono W/ 220V Oro Pūstuvas

Nauja

€809.30

Aprašymas:

Mobiliųjų Nešiojamų Pripučiami Automobilio Dažų Purškimo Kabina Palapinė Salono JAV Populiarus Stilius

Prekės Specifiką:

Medžiaga: Nailonas poliesteris

Išorinis Matmuo: 26ftLx15ftWX10ftH(8mLx4mWx3mH)

Viduje Matmenys: 23ftLX10ftWX8.2ftH(7mLx4mWx2.5mH)

Oro Pūstuvas: 1pcs(Geltona Spalva)

Įtampa: 220V

Galia: 1100W

Spalva: Mėlyna Ir Balta

Savybės:

Hnjoytoys projektuoja ir gamina pripučiami dažų kabina su patentų automobilių ir pramonės sektorius, jie yra skirti tam, kad kūnas remontas aplinkoje, panašios į tradicinių purškimo kabina, tai ypač apsaugo aplinką nuo žalos, susijusios su dažų ir tirpiklių kiekį.

-- Augti jūsų verslui: Jei jūs ieškote pridėti pajamų srautą.Jūs netgi galite pradėti verslą nuo nulio, nereikalaujant nuomos didelę erdvę.

-- Mažai priežiūros: Jei jums sekti teardown nurodymų, jūs automatiškai išlaikyti savo stendą tinkamai, pagerinti savo gyvenimą ir kad ji veikia.

-- Rinkiniai greitai: per Kiek laiko jums reikia setup labai skiriasi (vėlgi, šių kabinų skiriasi dydis nuo stalo būtų pakankamai didelis, kad lėktuvą).Kiekvienu atveju, nors, nustatymas yra paprastas ir intuityvus.

-- Turėti Daugiau Kontrolės: Ne daugiau nerimauti netoliese automobiliai ar pastatai vis įtraukti į šalį.Drastiškai mažina medžiagos, naudojamos dažymui lauke.

Pakuotė:

1 x Palapinė

1 x Oro Pūstuvas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kabina dažai, pripučiamas batutas vandens, carport automobilių, jeep minkštas viršų, carport lauko, markizės garažo, honda cbr400 nc29 lauktuvės, lipdukas "ferrari", guminis pripučiamas batutas, išpūsti purškimo kabina.

Tipas Pripučiami Atrakcionai
Modelio Numeris SKUA82018
Prekės Pavadinimas JJRC
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Suaugusieji
Dizainas Pripučiamas Batutas
Medžiaga Oxford
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

8x4x3M Mobiliųjų Nešiojamų Milžinišką Pripučiamą Automobiliui Carport Dažų Purškimo Dažymo Kabinoje Užsakymą Palapinė Salono W/ 220V Oro Pūstuvas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai