34-42 metrų 2020 naujas vasaros sandalai moteriška mažas dydis 34 studentų blynai apačioje atsitiktinis moterų batai 42 dydžio sporto sandalai

Nauja

€14.90

1.Būna,kad ateina be batų dėžė,tik pora batų.Bet jei jums reikia lauke,prašome susisiekti su mumis incerase kainą.Batai lange vertės 5 JAV dolerių. 2.Spalva skirtumas gali būti dėl skirtingų monitorių,apšvietimas ir kiti veiksniai.Prašome suprasti.

transportas 1: Mes patikrinti produkto atsargiai, prieš pristatymas! ? 2: Jei esate rusijos pirkėjas, prašome įvesti savo vardą ir pavardę! 3: Paprastai jums bus gauti sklype per 7 60 dienų, kartais gaišti laiko dėl blogų oro sąlygų., Jei jums nereikia gauti prekę laiku, prašome susisiekti su mumis, ir aš padėsiu jums stebėti jį.Grąžinimo politika Mes siūlome nemokamą išpirkimo ir grąžinimo paslaugą, reikia turėti laivybos kaina.susisiekite su mumis 1: Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū! 2:, Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.Tačiau, prašome leisti uždelstą atsakymą, ir ne darbo valandomis.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus, kurie jums gali turėti, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.DUK Q: Ar mano produktas sekimo numerį?A: Taip, mes išsiųsti kiekvieno užsakymo ir jo sekimo numerį, galite patikrinti siuntos.Atitinkamame tinklalapyje Q: aš esu prekybininkas.Noriu pirkti daugiau prekių.Kas yra didmeninė kaina?A: Sveiki, dėkojame už jūsų užklausą.Jei norite, kad pirkimas urmu, prašome elektroniniu paštu mums.Mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!Atsiliepimai 1: Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti gerus atsiliepimus Jūs esate labai patenkintas savo produktus ir paslaugas, ačiū jums labai! 2: Mes visada suteikti jums su puikios kokybės.Būtu laiku paslaugas už geriausią kainą. 100% Patenkinti. 3: Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamą (1~2 žvaigždutės) atsiliepimus.mes Pabandykite išspręsti problemą ir leidžia jums mėgautis malonią patirtį čia.Ačiū!

Žymos: ankke dirželis sandalai, femme gladiatorių batai, sandalai moterims, ilgai čiurnos dirželis sandalai, ins mados batai, popigist moterų batai, ponai vasaros sandalai, sandalas, kulno batų moterys, vyrai shose.

Pusė Vamp Tipas Atvira
Batviršio Medžiaga PU
Stilius Mados
Mados Elementas TOTEM
Pamušalas PU
Kulno Tipas Butas su
Prekės Pavadinimas PPLMHU
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Kojų stilius žuvies burna
Su Platformomis No
Atgal Skaitiklis Tipas Padengti Kulno
Modelio Numeris 100
Sandalas Tipas Gladiator
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Proga Atsitiktinis
Elemento Tipas Sandalai
spalva Vientisos Spalvos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vidpadžio Medžiaga PU
Batai Moterų sporto sandalai
Padas Medžiaga Guma
Modelio Tipas Kietas

Parašykite savo atsiliepimą!

34-42 metrų 2020 naujas vasaros sandalai moteriška mažas dydis 34 studentų blynai apačioje atsitiktinis moterų batai 42 dydžio sporto sandalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai