LED Nakties Šviesos diodų (Led) Žvaigždė Projektoriaus Lempa Spalvinga USB Įkraunamas LED Projekcija Šviesos Naktį Lempos Miegamojo Puošimas Projekcija Šviesos

Nauja

€19.70

LED Nakties Šviesos diodų (Led) Žvaigždė Projektoriaus Lempa Spalvinga USB Įkraunamas LED Projekcija Šviesos Naktį Lempos Miegamojo Puošimas Projekcija Šviesos

Šiltas Patarimai:

1:Turime Daug sandėlyje šią prekę,bus išsiųsti per 48hours po mokate

2:Mes remti urmu CSV Lašas laivybos/didmeninius užsakymus,susisiekite su mumis ir gauti VIP kaina

3:Laivas Iš Užjūrio Sandėlyje, pristatymo laiką:

JAV/Prancūzija(3-12days),UK/DE(3-8days),Ispanija/čekų/Italija/Lenkija/Austrija (6-15days),

su sekimo numeriu ir atnaujinta informacija (Vokietija, jungtinė karalystė, galite pasirinkti Prancūzija sandėlis)

jei turite kokių nors problemų,tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis,ačiū

Ypatybė:

1.Atsipalaiduoti sau: LED dangaus projektorius naktį šviesa gali padaryti bangas, mėnulis ir žvaigždės ant lubų tapti realybe.Užpildykite savo kambarį su ūkas ir mėnesiena.Sukurti taikią atmosferą jūsų namuose, puikiai padeda atsipalaiduoti kūno ir proto, ir saldus miegas.

2.Pirmasis mygtukas: Paspauskite vieną kartą: perkelkite mėlyną dangų, mėnulį ir gradientas žvaigždės.Paspauskite 2 kartus: perkelti spalvingas dangus, mėnulis ir gradientas žvaigždės.

Paspauskite

3 kartus: mėlynas dangus ir mėnulis, palaipsniui keičiant žvaigždės.

Paspauskite 4 kartus: perkelkite mėlyną dangų.

Mygtuką 5 kartus: nuolydžio žvaigždės.

Paspauskite 6 kartus išjunkite prietaisą. 3.Įvairių projekcija poveikis: Šis žibintas projektų spalvinga žvaigždėtas dangus ant sienų ir lubų, vaikų kambario, kad būtų pasiekti jausmas fizinio ir psichinio atsipalaidavimo, ir gerai miegoti naktį.Ji taip pat gali skatinti vaizduotę vaikai ir jiems atsipalaiduoti.Dirbtinė negali pasiekti tokių drąsių ir ryškių spalvų.

4.Kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite pagrindinį jungiklį, pagrindinis įrenginys, įmontuotas laikmatis funkcija bus įjungta, ir pagrindinis prietaisas automatiškai išsijungia po 4 valandas.

5.Dovanos šeimoms ir vaikams: maksimalus pozicijų asortimentą, star projektorius naktį šviesa gali pasiekti 3000 kvadratinių pėdų (apie 130.1 kvadratinių metrų), kuris gali lengvai susidoroti su gimtadieniai, pobūviai, vestuvės, kambario, apdailos, vaikų dienos, Kalėdų, ir jubiliejaus dovanos.Sukurti nuostabų ir žvaigždėtas atmosferą ir padėti vaikams, skatintų jų smalsumą, vaizduotę ir kūrybiškumą.Taip pat labai tinka naudoti kaip banga projektorius, romantiška atmosfera lempos, naktinė lempa ir naktiniai staleliai, lempa.Aprašymas:

Medžiaga: ABS

Produkto modelis: 14.5*13.5*9.5 cm (Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 cm.) Įėjimo įtampa: 110-220V

Išėjimo įtampa: 5V/1000MA

Tinka scenos: patalpų, namų kino sistemos, valgykla, baras, viešbutis, kavinės, vestuvių, gimtadienio

Instrukcijos:

1. Pirmasis mygtukas: Paspauskite vieną kartą: perkelkite mėlyną dangų, mėnulį ir gradientas žvaigždės.

Paspauskite 2 kartus: perkelti spalvingas dangus, mėnulis ir gradientas žvaigždės.

Paspauskite 3 kartus: mėlynas dangus ir mėnulis, palaipsniui keičiant žvaigždės.

Paspauskite 4 kartus: perkelkite mėlyną dangų.

Mygtuką 5 kartus: nuolydžio žvaigždės.

Paspauskite 6 kartus išjunkite prietaisą.

2. Antrasis mygtukas: Paspauskite vieną kartą, dangaus sustoja ir mėnulis išeina.Paspauskite klavišą du kartus: judėti dangaus ir apšviečia mėnulį.

Paspauskite mygtuką 3 kartus: dangaus sustoja ir mėnulis šviečia.Paspauskite mygtuką 4 kartus: judėti dangaus ir išjungti mėnulis.Linijos ir po to.

3. Trečiasis mygtukas: Paspauskite vieną kartą: šviesa šviesa, paspauskite du kartus: šviesa yra tamsiausias, paspauskite tris kartus: grįžti į ryškiausia.Linijos ir po to.

4. Micro USB įkrovimo lizdas Laiko funkcija: Kiekvieną kartą paspaudus pagrindinis jungiklis, pagrindinis įrenginys, įmontuotas laikmatis funkcija bus įjungta, ir pagrindinis prietaisas automatiškai išsijungia po 4 valandas.

Žymos: projektorius star, didelės galios žibintų, nuotraukos sieniniai šviestuvai, indija žvaigždžių projektorius, 3d dragon lempos, priedų naruto, star naktį plakatas, baras sieniniai šviestuvai, boho šviesos dekoras, lazerinis projektorius.

Prekės Pavadinimas everso
Tipas projektorius
Įtampa Night Lamp
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Maitinimo Šaltinis Saulės
Galia LED Night Light
Yra Baterijomis Taip
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Baterijų Reikia Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Atostogų
Modelio Numeris Projektoriaus Šviesos
Yra Protingas Prietaisas No
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Sertifikavimo ROHS
Formos Kamuolys
Baterijos Tipas projektoriaus lempa

Parašykite savo atsiliepimą!

LED Nakties Šviesos diodų (Led) Žvaigždė Projektoriaus Lempa Spalvinga USB Įkraunamas LED Projekcija Šviesos Naktį Lempos Miegamojo Puošimas Projekcija Šviesos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai