Samsung Galaxy S8 S9 Plus S8+ S9+ Pastaba 8 9 S10e LCD ekranas išorinis touch panel ekrano stiklo pakeitimas Priekinio Stiklo Lęšis

Nauja

€3.53

1. 100% Naujas +++ atsarginės dalys Samsung S8 S8 PlusS9 Plius S10 plius S10 5G S10e Pastaba 9 8

2. Pakeisti jūsų senas telefonas, neveikia ar nenaudojamos Touch stiklas

3. spalvos jūsų pasirinkimas, Juoda ; Didelis kiekis sandėlyje;

4. Profesionalų montavimą, rekomenduojama;

Praneškite mums produktas jums reikia spalvos ir Modelio, kitaip mums bus atsitiktinai pristatymo, ačiū!Pastaba: Pirkti prekių mažiau nei $ 5, mes pasirinkti Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis be to, jūs galite pasitikrinti užsakymo sekimo padėtį Kinijoje, bet būkite tikri, greitas ir saugus prekės bus siunčiamos į savo rankas.DHL / UPS /Fedex Express " paprastai trunka apie 3-5 darbo dienas iki paskirties vietos Ir tai apie 5-8 darbo dienas EMS arba TNT Mes taip pat remiame Kinija Paštu, Švedija Paštu, Šveicarijos Paštu, Hongkong Post oro sklypo .. ir kt., paprastai 7-30 dienų atvyksta visame pasaulyje, 30-60 dienų nuotolinio šalyse turėtų pasiekti visame pasaulyje

1. Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Jūs galite sekti savo užsakymus įvairių pašto oficialioje interneto svetainėje, taip pat galite stebėti adresu: 1. Kiekvieną produktų, bus Griežtai išbandytos prieš, pristatymas, su specialiomis priemonėmis, ar pagrindinės plokštės norėdami užtikrinti Normalaus darbo.

2. Visus produktus, 6 mėn garantija, 100% brand new ir griežtai patikrintas prieš shipemt, Prašome mums pranešti PER 3 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti su produktų (Realią nuotrauką ir kiti įrodymai turi būti suteikta), tada mes willoffer pakeitimas / grąžinti, jei produktai yra ne taip, kaip aprašyta.

3. Jei elementas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamos / naudotos, jums bus pasiūlyti Tik keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą.

Žymos: lector samsung s8, kino ekrane " samsung s9, lcd s9 "samsung", "samsung" note5 digitalize lcd ekranas, lcd s9, samsungs s8 lcd, s9, moto xt1805 ekranas, s8 ekranas, closur priekinės.

Suderinamos Prekės "Samsung"
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Jutiklinis Ekranas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CXHKRR
Ekranas ≥5"
Taikomas Modelis
Kokybė
Modelio Numeris "Samsung S8 S8 Plius
Maitinimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Samsung Galaxy S8 S9 Plus S8+ S9+ Pastaba 8 9 S10e LCD ekranas išorinis touch panel ekrano stiklo pakeitimas Priekinio Stiklo Lęšis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai