7 Kamščio Plokštės, Užpildyti Lipni Backboards, Mini Sienos skelbimų Lentos, Pinboards-Paveikslėliai, Nuotraukos, Užrašai, Tikslus, Paveikslai, Pai

Nauja

€12.35

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[PAPRASTA ĮDIEGTI]:Skirtingai nuo įprasto kamščio plokštės, šio produkto sudėtyje yra klijuojama ant nugaros ir gali būti tiesiogiai atplėšimas sienos.Supjaustyti juos, papuošti jais, rėmas juos, arba pakabinti juos lengvai.

[UNIKALUS SESIAKAMPIO FORMOS DIZAINAS]:nesvarbu, kur ji bus patalpinta, jis yra gražus gamtovaizdis.Su 7 švieslentės gali suteikti jums daug dizaino rinktis, kad gali būti naudojamas kaip vizija lenta ant sienos ar klijuoti ant savo šaldytuvo lengvai būdas rodyti nuotraukas ar pasidalinti svarbios pastabos su savo šeima.

[Netoksiškas]:ekologiška kamštinė tackboard funkcijų.Visi korko šešiakampis lentos yra gaminama iš 100% natūralios.Jame nėra jokių žalingų šalutinių produktų ar kancerogenų ir, net ir po ilgo gyvenimo, kamštinės medžiagos yra biologiškai suyrančios už ekologiškai intelektinių dizaino, kad nepritaria atliekų sąvoka.

["PASIDARYK pats" ŠEŠIAKAMPIS MEMO LENTOS]:Duok savo biuro, bendrabučio kambaryje, ar kambarį makeover su sesiakampi, kamštinės lentos sienos skirtos jums.Būkite tvarkingi ir tai padaryti su kai kurių stilių.Expecially, galite PASIDARYK pats šiuos memo lenta dvigubinamas kaip meno instaliacija.Tik dažais, sesiakampio formos kamštienos plytelių jūsų mėgstamiausių spalvų, tada pakabinti juos ant sienos su nuimamas lipnios juostelės.Dizainas yra beveik neribotos.

spalva:ruda

Medžiaga:kamštis

dydis:10cm

Pakuotės Turinys:

7 * Kamštinė sienų lipdukai

50 * antpirštis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: lauke kamštinės sienų, corkboard pin, marškinėliai, veliūras, kamštis vyno, pi pin valdyba, KU PAI, pcb smd, elantra skelbimų lenta, lipni pastaba, dėžės pegboard.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

7 Kamščio Plokštės, Užpildyti Lipni Backboards, Mini Sienos skelbimų Lentos, Pinboards-Paveikslėliai, Nuotraukos, Užrašai, Tikslus, Paveikslai, Pai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai