Duomenų Varlė Micro SD Kortelės Lizdas Valdybos Nintendo Jungiklis NR TF, SD Kortelės Lizdas, Lizdas Valdybos Pakeitimo "Nintendo" Konsolės Jungiklis

Nauja

€5.14

Rekomenduojame jums

10 1 3D Analog Gamepad Nykščio Stick Remonto Perjungti NS Džiaugsmo Con , ji gali pakeisti pažeistas, susidėvėjusias ar pažeistas dalis, lengvas kalibravimas ir veikia puikiai , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą!

Silikoninė Rankena Bžūp Džiaugsmo Con Gamepad Valdytojas , Sklandžiai ir skalbti, dizainas suteikia komforto ir švaros.Apsaugoti kreiptuką nuo dulkių ir įbrėžimų ir neslidus paviršius yra puikus užtikrinti geresnį sukibimą ant žaidimų rezultatus.

Tf Kortelės Lizdas, Lizdas Valdybos Pakeitimo Nintend Jungiklis

Suderinama su: Nintendo Jungiklis NR NX Konsolės Tik.Pakeisti Sugadintas Arba netinkamai Originalus Micro-SD TF Kortelės Lizdas, Lizdas.Prašome patikrinti, aprašymas , nuotraukos, ir jūsų aparato modelį atsargiai, prieš užsakymą !

Kokia Situacija Turi Pakeisti SD Kortelės Lizdas?

Ar jūsų "Nintendo" Perjungti kova išsaugoti jūsų duomenis ar nuotraukas į savo SD kortelę?Jei problemų ir toliau, net po to, kai jau pakeisti atminties kortelę, tai turbūt MicroSD " kortelių skaitytuvas sukelia problemų!Jums gali tekti pakeisti naujas MicroSD kortelių skaitytuvas jūsų "Nintendo" Jungiklis.Jis leidžia jums lengvai išsaugoti duomenis ir nuotraukas į savo SD kortelę !

Profesinės tvirtinimo komplektas Nintends jungiklis

Ar manote, kad yra tik vienas kortelės lizdas?Ne draugas , mes turime daugiau rinkinius!Profesinės varžtai, Y atsuktuvu ir X atsuktuvas, kad jūsų įrenginio lengviau ir daugiau nešiojamų ir nėra lengvai pažeisti kontrolierius!Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas !

produkto išsamiai

Pagrindinio Fiksuoto Rinkinys

1x Micro SD Kortelių Skaitytuvas 1x Minkštas Putų Lipdukas 1x Screwer dėl Kortelių Skaitytuvas Valdyba

Pro Fiksuotojo Rinkinys

1x Micro SD Kortelių Skaitytuvas 1x Minkštas Putų Lipdukas 1x Screwer dėl Kortelių Skaitytuvas Valdybos 8x Screwers apie Shell Konsolę 10x Screwers dėl Slankmačiai 1x Guvus 1x Y Atsuktuvas 1x + Varžtas Vairuotojas

Gera kokybė ir geras aptarnavimas.

1) Apie pristatymo būdą ir prekių pristatymo metu duomenų taikomos tik mūsų parduotuvėje prekės nėra tinka ir kiti pardavėjai.Supraskite tai! 2) Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome padaryti 5 žvaigždučių pastabas ir dalintis informacija apie nuotrauką ekrane.Jei nesate patenkintas su užsakymo, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, mes susisieksime su jumis tol, kol problema bus išspręsta.

Žymos: micro xc, įkroviklis nintendo jungiklis, modchip jungiklis, priedų varlė, rcm jig nintendo jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, ryšiai nintendo, data varlė, mygtuką, micro, tdk micro sd kortelė.

Su USB no
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
3 funkcija Nintendo switch Kortelė
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
4 funkcija Nintendo Jungiklis SD Kortelės Lizdas, Lizdas
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Įtraukti 1 kortelės lizdas + Y + X Atsuktuvas + Smalsių Įrankis+minkšta putų lipdukas+Varžtai
Funkcija 5 SD TF Kortelės Lizdas Nintendo Jungiklis
Apima 2 kortelės lizdas +minkšta putų lipdukas+Varžtai
Modelio Numeris LLCkkt00920
2 funkcija Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con Valdytojas
Funkcija 1 Pakeitimo Micro SD Kortele Nintendo Jungiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Duomenų Varlė Micro SD Kortelės Lizdas Valdybos Nintendo Jungiklis NR TF, SD Kortelės Lizdas, Lizdas Valdybos Pakeitimo "Nintendo" Konsolės Jungiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai