Grožio Blackhead Valiklis Dulkių Spuogai Adatėlės Veido Gilus Porų Cleaner Pašalinti Spuogas Odos Žymeklį Nosies Valymo, Odos Priežiūros Priemonės

Nauja

€5.16

Blackhead Valiklis Porų Dulkių Siurbimo Odos žymeklį Valiklis Spuogai Spuogas Valiklis Priemonė Veido Odos Priežiūra, Veido Valymo Priemonės

Sveiki Dropshipping ,Didmeninė prekyba,OEM,NE sąskaitą faktūrą,NE Logotipas,NR. akcijas !

FIOYA blackhead valiklis,yra 5 rūšių siurbimo galvutės, 1 blackhead šalinimo su daug naudojant.3 skirtingų greičių su įvairių privalumų pasirinkti:

Išdžiūti: Lengvas siurbimo , tinka odos, su plonos odelės, rekomenduojama pirmą kartą.

Neutralus:Vidutinė siurbimo , tinka normalios odos, inkštirų nėra akivaizdu, bendros stiprumo.

Riebiai: Stiprina siurbimo , tinka riebiai odai, juodagalvių yra akivaizdus.

Rekomenduojama naudoti : sausą odą, kartą per savaitę; riebios ir kombinuotos odos 2-3 kartus per savaitę.Prieš naudojant per laiką, karšto suspausti su karštu rankšluosčiu 2-3 minučių, poveikis bus geresnis.

Prašome Atkreipti Dėmesį :

1. Prieš Naudojimą įsitikinkite, kad poras yra visiškai atidaryti po to, kai karšta vonia arba mankštintis ir išlaikyti veidą drėgna.

2. Naudojimo metu : Prašome perkelti jį lėtai palei odą.Neturi likti vienoje vietoje ilgą laiką, siekiant išvengti kenkia jūsų odai.Jis gali žįsti iš riebalų, whiteheads, spuogai ir gana seklus, inkštirų.Jei blackhead yra gana giliai, tai geriausia naudoti ją kartu su kilęs losjonas.Nesvarbu, kad negaliu čiulpia iš blackhead, kai jūs jį naudoti vieną kartą.Nevartokite ilgą laiką už kiekvieną kartą, siurbimo.Su tam tikrą laikotarpį, per savaitę ar dvi, inkštirų, kad yra daugiau giliai bus, ir bus ne palikti randus.

3. Po Naudojimo : Jūs galite padaryti odos priežiūros naudojant miltelių arba šalto vandens, sutraukti poras.Rekomenduojama konsultuotis vadovą.

Apie Funkcijas:

5 Reguliuojamas Įsiurbimo Jėga, su Vienu pelės mygtuku spustelėkite Dizainas : Porų Dulkių Fizinio Siurbimo Dizaino iš Lygio į lygį 5 siurbimo jėgą, kad patenkinti skirtingus veido poreikius.Vienas pelės mygtuku Spustelėkite dizaino keisti jėga, ir ilgai spauskite, kad išjungtumėte prietaisą.

5 Keičiamos Siurbimo Galvutės, skirtos Įvairių Odos Poreikius : teikti 5 profesinės siurbimo galvutės, skirtos įvairių odos ligų.Pasirinkimas įvairių galvutės dydžio, kad tilptų įvairių veido srityse.Būti savo profesinės namų SPA odos priežiūros priemonės.

Apie Funkcijas :

1. Čiulpia inkštirų out: dulkių adsorbcijos, greitai ir veiksmingai čiulpia inkštirų out;

2. Sumažinti spuogų : čiulpia spuogai sukelia nepakankama ilgalaikio valymas;

3. Gerinti keratino odos : keratino odos pagaminti pagal odos medžiagų apykaitą, veikia absorbcijos maistinių medžiagų, čiulpia perteklius keratino odos out.

4. Sumažinti naftos: Pernelyg sekrecijos naftos užkimšti poras ir forma spuogai, švarus naftos perteklius, išlaikyti poras užgriozdinti;

5. - Sumažinti baudos linijos : baudos linijos suformuotas senėjimo odos, sugeria/masažas/minkyti, tada leiskite odai atkurti savo gyvybingumą;

6. Kėlimo ir sukimo: Odos senėjimo tampa vangus, sugeria/masažuoti/minkymo odos kėlimo ir sukimo.

7.Blackhead Problemų Išspręsta : Šiurkščiavilnių porų, šiurkšti oda, tamsios odos, exfoliates negyvas odos, blackhead ir poras, odos nešvarumus, nosies, Įmonės ir Pagerina odos elastingumą.Lengvai valo blackhead, Pašalina nešvarumus, tepalo viduje poras, sumažina negyvas odos ir smulkias linijas, masažas ir įtempia odą.

Fioya blackhead valiklis turi įmontuotą 500mAh Įkraunama Baterija, micro USB įkrovimo kabelis .

Šiltas Patarimai:

✔ Nereikia siurbimo pačioje vietoje visą laiką, tai leis odos bangavimas.Jei oda išsipučia, nustoti naudoti iš karto.

✔ Prieš naudojant produktą, naudokite karšto garlaivis arba karšto rankšluostį ar blackhead valiklis gelis/kremas ant odos 5 minutėms, kad visiškai atidaryti savo poras pirmą užtikrinti geriausią našumą produktas.

Kaip naudoti?

1 ŽINGSNIS : Nuvalykite veidą, naudokite blackhead Eksporto skysčių ar veido garlaivis norėdami atidaryti porų.

2 ŽINGSNIS : Pagal jūsų poreikius, pasirinkite iš Penkių Lygio Siurbimo.Pradėti su mažiausia.

3 ŽINGSNIS : Perkelti blackhead valikliu ir atgal aplink porų su pastoviu, lėtai judėti, neturi likti vienoje vietoje per ilgai, kad būtų išvengta žalos, ir nespauskite vargu, ar traukti vertikaliai.

4 ŽINGSNIS : Po skalbimo savo veidą, naudokite ledo rankšluosčiu ar šalto vandens ar mažėja skysčio atkurti gydytų porų.

Pakuotė:

1 x Blackhead Valiklis

5 x Zondai

1 x USB Įkrovimo Kabelis

1x montuotojas medvilnės

Sveiki Dropshipping ,Didmeninė prekyba ,OEM!NE sąskaitą faktūrą ,NE Akcijos,Ne Prekės ženklą, Logotipą!

Pirkti FIOYA Blackhead Valiklis Dabar!

✔ Naujausias Dulkių Technologija -Galingas siurbimo gali tiesiogiai pasiekti gilaus valymo ir efektyviai šalina inkštirus, whiteheads, negyvas odos, riebalų ir makiažo likučius.5 skirtingų siurbimo lygį tinka įvairių tipų odos pasiekti originali gilus valymas .1 lygis yra jautrios ir sausos odos, 2-3 lygio yra neutralus odos, lygiu 4-5 yra skirtas mišrios ir riebios odos.

Žymos: kl dulkių porų cleaner, Šalinti karpų, švaresnis dulkių akučių, valyti veido, beuty moterims, švaresnis dulkių, grožio priemonės ultragarso, veido valiklis, gruntas vakuuminio, "pasidaryk pats" spuogai pleistras.

Medžiaga Plastikiniai
function13 odos žymeklį valiklis
Feature12 dulkių odai
Feature4 odos žymeklį valiklis
Feature5 spuogas šalinimo įrankis
Feature11 dulkių spuogai cleaner
Function3 blackhead siurbimo mašina
Feature6 odos priežiūros mašina
Prekės Pavadinimas FIOYA
Feature8 odos žymeklį šalinimas
Modelio Numeris Blackhead Valiklis Porų Vakuuminio
Function1 odos priežiūros mašina
Kilmės KN(Kilmės)
kilmės vieta Kinija
Gamybos procesas Mašina Padarė
Function4 elektrinis veido odos priežiūros priemonės
Tipas Blackhead Valiklis
Feature1 spuogas extractor
Function2 elektros blackhead valiklis
Feature7 Odos Priežiūros Priemonės
Feature9 porų gera mašina
Feature3 odos vakuuminis aparatas
Function11 Blackhead Valiklis
function10 blackhead šalinimo įrankis
Function8 spuogas extractor
Function5 pašalinti blackhead nosies
Feature10 vakuum valiklį, veido
function12 blackhead valiklis veido gilus porų cleaner
Function9 blackhead dulkių valiklis
Funkcija veido priežiūros mašina
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Feature2 puntos negros extractor
function7 spuogas įrankių valiklis
function6 siurbimo blackhead valiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Grožio Blackhead Valiklis Dulkių Spuogai Adatėlės Veido Gilus Porų Cleaner Pašalinti Spuogas Odos Žymeklį Nosies Valymo, Odos Priežiūros Priemonės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai