2020 Naujas 3pcs Mezgimo Kostiumas ilgomis rankovėmis Zip Striukė susagstomi megztiniai Bako Viršuje Kelnės Moterims Mados Kietas Lounge Nustatyti Atsitiktinis sportiniai Kostiumai

Nauja

€21.75

Sveiki, mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę apsipirkti.Kokybės visi produktai šioje parduotuvėje, yra 100%, kaina yra vidutinė, atkreipkite tikri pirkti

Gauti nemokamą dovaną, jei galite pateikti užsakymą.Spalvos bus išsiųsta atsitiktine tvarka.Jeigu turite kokių nors reikalavimų, galite kreiptis į klientų aptarnavimo nurodyti spalvą

Jei susidūrėte su sunkumais, o apsipirkimas, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ir jūsų sunkumai bus išspręsti iš karto.

Dėl prekybos teisių, prašome perskaityti taip:

1: Mes pristatyti prekes per penkias darbo dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Jei pristatymo metu yra per ilgas, mes grąžinsime visą.

2: produktai iš šios parduotuvės gali būti siunčiami visame pasaulyje.Jeigu užsakymo suma viršija 100 JAV dolerių, mes naudosime greitai logistikos nemokamas pristatymas, tokių kaip DHL/EMS/UPS ir kt.Prekės bus išsiųstos per 15 darbo dienų.

3: Jei negavote prekės, prašome spauskite patvirtinti, kad gavo iš anksto, kad būtų išvengta nuostolių.Gavęs prekes, patikrinkite, ar prekės yra geros būklės, o tada spustelėkite Patvirtinti.Jei jūsų netenkina, prašome pateikti mums atsiliepimų laiku ir mes grąžinsime visą.Jeigu esate patenkinti produkto, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti, padėkoti.

4: Rinkti šią parduotuvę ir iš karto mėgautis 3%-5% prekės su nuolaida visos parduotuvėje.

5: prekės šioje parduotuvėje galima wholesaled.Jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba už tyrimus, ačiū.

Galiausiai, norėčiau jums palinkėti laimingų apsipirkimo

Diržas dydis

Pečių plotis 24 krūtinė 70-80 suknelė ilgis 59

Žymos: narkomanai moterų mados, rinkiniai y2k, loungewear moterims, kailis ir ziajać rinkinys moterims, moterų ištaigingas dėvėti, pilka lounge rinkinys, sportinis kostiumas moterims, 2 gabalas mezgimo rinkinys moterims, marled megztiniai kelnės, žiedas moterų rinkiniai.

Prekės Pavadinimas LCXMND
Stilius Atsitiktinis
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Stilius Reguliariai
Sezonas Pavasario/Rudens
Amžius Amžius 18-35 Metų
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apdaila Kišenės
Kilmės KN(Kilmės)
Ziajać Ilgis(cm) Visas Ilgis
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Apykaklės O-Kaklo
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Naujas 3pcs Mezgimo Kostiumas ilgomis rankovėmis Zip Striukė susagstomi megztiniai Bako Viršuje Kelnės Moterims Mados Kietas Lounge Nustatyti Atsitiktinis sportiniai Kostiumai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai