Gigawhite miltelių ekstrakto Galingas, balina ir drėkina odą, pašalinti raukšles ir gydyti spuogus

Nauja

€16.54

Produkto Pavadinimas:Gigawhite Milteliai Šaltinis Produktai:Ekstraktai, valgomieji hibiskai, mėtos, eukalipto, apsiaustai be rankovių, Amerikos motina-in-law, bičių, yarrow ir kt Produkto Išvaizda:Balti milteliai Gaminio Pakuotės:Aliuminio folijos maišelį Saugojimui :produktas yra sandariai uždaroma ir laikoma sausoje, vėsioje ir gerai vėdinamoje vietoje, Galiojimo:2 metų Organinių Gigawhite Milteliai išgauti iš 7 rūšių kalnų augalų Alpėse (Ou Jinkui, mėtų, Europos primrose, apsiaustas, Veronika, Melisa, ir alpių žole).Jis skatina ląstelių regeneraciją ir padeda remontuoti odos barjerus.Ji turi puikią odos pralaidumą ir geros odos balinimo efektą, veiksmingai sumažinti dydžio pigmentinių ir senatvinių dėmių.

1. Balinimo funkciją, Nes shanhuajing turi prasmę natūralus balinimas ir dantų balinimo veiksnys, ji gali prasiskverbti į odą užraktas vandens, remontuoti pažeistą odą, atstatyti kolageno funkciją, užkirsti kelią veido raukšles, saugo oda lygi, minkšta ir elastinga, ir pagreitinti medžiagų apykaitą naujų ląstelių.Be to, odos ląstelės yra atnaujinama, melanino pigmentas yra sumažintas, endokrininės sistemos yra reguliuojamos, geltona yra atstatomas, atbulinės senėjimo, pigmentacijos, yra slopinamas, todėl oda balta, švelni ir elastinga. 2. Drėkinamasis funkcija Shanhuajing padeda odai įsisavinti daug vandens.Oda turi vandens, todėl jis gali išlaikyti savo elastingumą ir minkštumą natūraliai. 3. Pašalinti raukšles Shanhuajing gali pašalinti raukšles, sugriežtinti odą, atidėti senėjimo, ir turi didesnį poveikį jaunų žmonių ląstelių, negu jaunų žmonių. 4. Spuogų gydymas Shanhuajing gali užkirsti kelią uždegimas, odos sudirginimas, bakterijų augimą, skatina ląstelių metabolizmą ir odos atsinaujinimą, malšina skausmą ir niežulį, ir yra veiksminga veido paralyžius, spuogai, alergijos ir paraudimas.

Žymos: vaisių milteliai, cinnamorol, kūno blizgesys, moringa, nagų pigmentas, ekstrakto milteliai, sage, botox, išrūgų baltymai, x lapalaipės apsauga.

Tipas blizgučiai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Įstaiga
Komponentas Augalų ekstraktas

Parašykite savo atsiliepimą!

Gigawhite miltelių ekstrakto Galingas, balina ir drėkina odą, pašalinti raukšles ir gydyti spuogus

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai