Karšto Pardavimo Vestuvių Vualiai su Aplikacijos Krašto Nauja Mados Princesė Vestuvių Priedai Elegantiška Balta/Dramblio kaulo/Raudona Nuotakos Vualiai

Nauja

€6.65

Produkto rodyti, kaip nurodyta toliau:

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

Mes tik laivas patvirtinta pristatymo adresą.Taigi, prašome įsitikinkite, kad pristatymo adresas yra teisingas, kai priėmimo mokėjimo, Dėl saugos priežasčių, mes nepriimame pakeitus adresą per E-mail.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, Mes negali garantuoti, kad spalvos suknelė bus lygiai tas pats, kaip nuotraukas mačiau.

Norint, kad suknelė tinka jums gerai, jus pažiūrėkite, diagramos ir jūsų matavimai prieš jus pirkti.Visos pritaikytos kad negali būti grąžinami ar keičiami prašome jus suprasti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Mes skelbiame sklypas su mažos vertės jums.

Pristatymo Laikas : Kinija Paštu Oro Paštas: 15-60 dienų DHL,UPS: 5-12 dienų

Grįžti ir Grąžinti :

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Daiktai turėtų būti grąžintas su originalių pakuočių ir priedai.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai :

Mes vertiname jūsų atsiliepimus.Jei esate patenkinti mūsų paslaugos bei prekės , prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su Penkių Žvaigždučių .Jei nesate patenkintas su mumis, Prašome susisiekti su mumis ir gauti sprendimą prieš jums nuspręsti palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galų gale, tiesiog palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą negali išspręsti problemos.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas už jus kuo greičiau, ačiū.Prašome susisiekti su mumis El. paštu.Paprastai, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, savaitgalį-per 48 valandas .

Mes visada stengiamės padaryti klientų laimingas.Ačiū jums labai!!

Žymos: vestuvių šydas, su crystal krašto, wed šydas, vestuvių plaukų šydas ilgai, šydas, blue veil, trumpas šydas, šilko šydas, vestuvių šydas, ilgas, trumpas, antikvariniai baltas šydas, vaiko baltas šydas.

Tipas Skaistalai, Šydas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas Kartick
Technics Appliqued
Modelio Numeris NEMOKAMAI
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Vualiai Sluoksniai Vieno Sluoksnio
Skaros Kraštas Stilius Aplikacijos Krašto
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto Pardavimo Vestuvių Vualiai su Aplikacijos Krašto Nauja Mados Princesė Vestuvių Priedai Elegantiška Balta/Dramblio kaulo/Raudona Nuotakos Vualiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai