Serumas veidui su mėlynių ekstraktas įdomu, 15 ml

Nauja

€1.65

Serumas bioaqua įdomu, iš esmės su mėlynių ekstraktas ir hialurono rūgštis yra būtina savininkams brandžiai odai kovoti su sausumas, tamsius ratilus ir kitus požymius, odos praradimo ir senėjimo.Serumas puikiai drėkina.Išlygina odos reljefo ir pagerina jo bendra būklė.Lėtina senėjimo procesą.Beveik visiškai sudaro gamtinių natūralių komponentų, yra kolageno ir hialurono rūgštis.

Privalumai serumas veidui įdomu, esmė bioaqua:

Natūralus .Dėka natūralios sudėties serumas, visi aktyvūs komponentai yra puikiai absorbuojamas odos ląsteles.

Dvigubo poveikio .Drėkina ir atjauninimas, odos atsiradusių gerai-pasirinkto produkto sudėtį.Mėlynių ekstraktas, kolagenas, anti-senėjimo Kofermentas Q10 ir hialurono rūgšties akto, visapusiškai, puikiai problemų sprendimo dėl kovos su sausumas, nepakankama mityba ir senėjimo.

Pašalina paburkimą .Puikus įrankis edema.Be to, vykdydamas kitas funkcijas, mėlynių ekstraktas taip pat veikia kaip tarpininkas pašalinti skysčių perteklių.Reguliariai naudojant, gerai pašalina maišelius po akimis.

Šis serumas yra puikus anti-senėjimo produktas.Rekomenduojama naudoti nuo 30 metų.Kaip serumas, mėlynių ekstraktas maitina odą ir sočiųjų riebalų rūgščių, vitaminų, stiprina kraujagysles, tonizuoja, išlygina raukšles, šalina tamsius ratilus po akimis ir krepšiai.Hialurono rūgštis yra stiprus drėkinamasis poveikis.Kolageno išlygina odą, daro ją elastinga, pašalina smulkias raukšleles.Kofermentas Q10 yra stiprus antioksidantas ir apsaugo odos ląsteles nuo senėjimo.Juos tiekia su energetika, spartina regeneraciją.

Serumas įdomu, esmė-hipoalergicznych produktas ir tinka visiems odos tipams.Supakuoti patogioje stiklo butelis mėlyna spalva su lašintuvu į kartoninę dėžę su substrato.Tomas флакона-15 Jr nuoseklumą primena šviesos skaidrus gelis.Turi malonų aromatą.

Naudojimo būdas: tepkite taikymo kremas, lengvai liesti paviršiaus su patarimais, pirštų, ant iš anksto nuvalytos ir tonikas-gydomos odos ryte ir vakare.Atkreipkite ypatingą dėmesį į raukšles.Netrinkite.Taikyti kursų 90 dienų pertrauką už 1 mėnesį.

Žymos: bioaqua kosmetikos, kūdikių veido kaukė, du kartus kaukė veidui, biaqua, bioaqua kaukė, bioaqua akių kaukė, bioaqua veido kremas, bioaqua veido, bioaqua kolageno kaukė, bioaqua rinkinys.

Elemento Tipas veido serumas
Kilmės CH(Kilmės)
Funkcija Spuogų Gydymas
Prekės Pavadinimas bioaqua

Parašykite savo atsiliepimą!

Serumas veidui su mėlynių ekstraktas įdomu, 15 ml

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai