WPL Mechaninė Gervė Atnaujinti Elektros N20 Gervė už 1/16 RC Automobilių WPL C34 C34K C34KM

Nauja

€12.44

WPL europos sąjungos Oficialusis Mechaninė Gervė Atnaujinti Elektros N20 Gervė už 1/16 RC Automobilių WPL C34 C34K C34KM Aprašymas: Produkto Kategorija: Žaislų Dekoravimo Priedai Medžiaga: Plastiko(bendrą būstą yra plastikinis) , Metalo Taikomos: 1/16 RC Automobilių WPL C34 C34K C34KM (Kiti modeliai reikalauja mažas pakeitimas) Paketų sąrašas: 1* C34 Mechaninė Gervė (gervė yra siunčiami masiškai ir turi būti surenkamos.) Aprašymas gervė valdymo linija: valdymo linijos turi būti naudojama su daugiau nei trijų kanalų nuotolinio valdymo ir kontrolės šio kanalo kontrolės gervė turi būti trijų pakopų jungiklis su ESC, kontrolės ar valdymo ratuką, ir mygtuką tipo negali kontroliuoti priekyje ir gale gervė!Gervė kontrolė: WPL antros kartos garso grupės gali tiesiogiai remti kontrolės gervė.AUSTAR " nuotolinio valdymo nepalaiko kontrolės.DUMBORC kaip keturi krypčių ir 6-taip, nuotolinio valdymo pultas bus gerai, keturių krypčių gali naudoti 4 kanalų rungtynės ESC kontroliuoti.ESC be stabdžių turės geresnį poveikį.Šešių-taip, nuotolinio valdymo pultas gali naudoti 4 , 5, 6 kanalų bet kokio kanalo kontrolė.Pastaba: 1.Į C34 gali žiūrėkite diegimo instrukcijas įdiegta tiesiogiai.Kiti modeliai turi būti patvirtinti pardavėjas. 2. Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Sveiki, Mano Draugas,

Pristatymas Sklypas bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas po to, kai mes gauti jūsų mokėjimą

Gauti, arba Ne, Jei jūs ne gauti elementą, kol pristatymas dienų daugiau, pls susisiekti su mumis, mes padėsime jums patikrinti su laivybos kompanija.Jei jums gauti elementą, bet jis negali dirbti, pls susisiekti su mumis per daug, mes jums padėsime ją išspręsti.

Atsiliepimai Straipsniai visi būti atidžiai tikrinamas prieš pristatymas.Jei norite gauti elementus ir jaustis gerai, ar galite pls mums 5 žvaigždučių.

Žymos: c24 wpl, rc servo gervė, wpl atnaujinti dalis, virvės gervė, vikšriniai gervė, "land rover" rc, wpl c34km, valčių gervė ir priekabos, variklis n20, kardaninė skaitytuvas.

Funkcija Elektrinė Gervė N20
Medžiaga Metalo bei ABS Plastiko
Kanalas Už WPL 4 Kanalų punktas
RC Dalys ir Acc Greitis Valdikliai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
Už WPL C34, C34K, C34KM
Variklis n20
Atnaujinti Dalys/Priedai Hidraulinių Pavarų Dėžutę
Modelio Numeris WPL C34 4*4
Aprašymas WPL Originalus Mechaninė Gervė Atnaujinti Elektros Gervė N20
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
3C Pažymėjimas 2018012202070644
Plastiko Tipas ABS
Dydis L4.8cm
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Prekės Pavadinimas Mechaninė gervė

Parašykite savo atsiliepimą!

WPL Mechaninė Gervė Atnaujinti Elektros N20 Gervė už 1/16 RC Automobilių WPL C34 C34K C34KM

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai