5VNT 3W LED Nešiojamų Kempingas Žibintai, LED Žibintai Žibintų Lempos, Avariniai Lauko Apšvietimas Kempingas, Žygiai Žirgais, Žvejyba

Nauja

€9.58

5VNT 3W LED Nešiojamų Žibintų, Šviesos, Kempingas Lempa LED Žibintuvėlis Avarinės Lauko Apšvietimas Kempingas, Žygiai Žirgais, Žvejyba

Savybės:

Nešiojamų lauko kempingas žibintų pėsčiomis palapinėms LED šviesos, su 300 liumenų maksimalus išėjimo. 3 režimai Ryškumo Parametrai: Maksimalus, vidutinis, žemas.

Jos stiprios magnetinės ant dugno gali būti adsorbuoti ant geležies paviršiaus, taip pat su kabliukais gali būti pakabintas palapinė, sienos, filialų, lynai ir kitos vietos, lengva naudotis.

Parametrai:

Medžiagos: ABS Korpusas + PP lempos dangtelis Galia: 3W Šviesos: 300LM Apšvietimo Atstumas: 100M Apšvietimo Laikas: 6-12 Valandas

Apšvietimo Spalva: Balta

Baterijos: 3 x 1,5 V AAA baterijos ( neįtraukta)

Režimai: 3 Apšvietimo Režimai: Didelis / Mažas / Strobe ( įjunkite ir įveskite aukšto ryškumo režimu, paspauskite enter mažas ryškumas režimą, dar kartą paspauskite, norėdami įvesti sprogimo blykstės režimą ir paspauskite trečią kartą, kad išjungtumėte.)

Pakuotė:

5 X Portable Led Kempingas Lemputės (Raudona ir Mėlyna spalva pasirinktinai)

Apie produktą

Nuotraukos produktai yra reali.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Apie laivybos

Po apmokėjimo Jūsų užsakymą, mes išsiųsti užsakymą per 5 dienas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Apie grąžinimą

Per 7 dienas po gavimo, Jūs galite paversti elementą.Produktas turi būti tokia pačia forma, kokia ji buvo, kai gavo (tags, etikečių) viskas turi būti vietoje, ne išmesti paketas, kuriame yra informacija apie siuntėją ir gavėją.

Pardavimo sąlygos

Jei jūs nepatenkinti dėl bet kokios priežasties ,Prašome dont būti greitai palikti neigiamas /neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą, ir jums, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą apie visus mūsų klientus .

Jeigu esate patenkinti produkto gavote ,palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.

Drop Laivyba Parama

Žymos: žibinto pakabukas, kailis laboratorija, amerikos žibintų, baterija stovykla žibintų, aa žibintų, už palapinę žibintų, 30 led žibintų, žibintas atsparus vandeniui, žibintų gatvės, žibintuvėlis palapinė.

Įvykdymo laikas didelio ryškumo 6 valandų ; mažos ryškumo 12 valandų
Šviesos Šaltinis 6 šviesus SMD 5730
Prekės Pavadinimas LAIDEYI
Savybės Nešiojamų Kempingas Žibintai
Pagrindo Tipas Pleišto
Sertifikavimo ROHS
Korpuso Medžiaga ABS
Garantija 1 Metai
Produktas šviesos srautas didelio ryškumo 300LM; mažas ryškumas 150LM
Elemento Tipas Nešiojamų Žibintų
Spinduliuojantis spalva Balta
Produkto spalva raudona ir mėlyna
Apšvietimo Laikotarpį (h) 6
Modelio Numeris led kempingo žibintas
Režimai aukštas / žemas / strobe
Baterijos Tipas AAA
Medžiaga Lempos Korpusas
Yra Baterijų Reikia Taip
Naudojimas Kempingas,Žygiai,ŽVEJYBA
Maitinimo Šaltinis 3 * AAA baterijos
Galia 3W
Produkto pavadinimas caming šviesos

Parašykite savo atsiliepimą!

5VNT 3W LED Nešiojamų Kempingas Žibintai, LED Žibintai Žibintų Lempos, Avariniai Lauko Apšvietimas Kempingas, Žygiai Žirgais, Žvejyba

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai