Nešiojama Sėdynė Stadionas Sėdynė Paminkštinta Baidarių Sėdynės Paminkštinimas Burlenčių Sėdynės Pagalvėlės

Nauja

€14.05

Dokumentas įstaiga, ul li { margin: 0; padding: 0; } ul li { list-style: none; } .prabanga { max-plotis: 960px; margin: 0 auto; } .imgContain img{ width: 100%; } .mano kortelę { display: flex; - pagrįsti kiekis: erdvė-tarp; flex-wrap: wrap; } .mano kortelę>li { plotis: 217px; aukštis: 305px; padding: 5px; border: 1px solid #E1E1E1; position: relative; margin-bottom: 20 taškų; } .pilka-kortelės { background: #EEF3FA; aukštis: 206px; } .mano kortelę>li::iki{ position: absolute; turinys: "; color:#fff; dešinėje:0; top:0; plotis:40px; aukštis: 40px; background: url("https://api.rondaful.com/upload/20190904/5d6f5173567e1.jpg") no-repeat; background-size:100%; } .tekstas-centras { margin-top: 50px; margin-bottom: 5px; text-align: center; font-size:12px; color:#AEAEAE; } .imagContain { text-align: center; } USD$1.95 USD$2.08 USD$2.12 USD$2.32 USD$0.37 USD$5.16 USD$4.65 USD$2.09

>>>>Kulka Taškų: 1、komforto zonos siūlo dosnias nugaros atrama su savo ūgio aukščio, ir tai puikiai visą dieną ant vandens.

2、Komforto padas stadionas ar žeme.

3、Mėgautis minkštesnė pakaba su papildomos sėdynės išklojimui, kuri suteikia daugiau pagalvėle nei tradicinės baidarių sėdynės.

4、Reguliuojamais dirželiais šonuose leidžia paddler suderins sėdynės įvairių komforto funkcijos.

5、Lengvai įdėti į viršų, užfiksuokite su integruota diržai, ir naudokite komplekte dirželis per petį, už rankų vykdyti.

Aprašymas:

Patogiai sėdėti ant vandens su vandenynu baidarių komforto zonos, baidarių sėdynės.Komforto zonos siūlo dosnias nugaros atrama su savo ūgio aukščio, puikiai visą dieną ant vandens.Mėgaukitės minkštesnė pakaba su papildomos sėdynės išklojimui, kuri suteikia daugiau pagalvėle nei tradicinės baidarių sėdynės.

Reguliuojami dirželiai šonuose leidžia paddler suderins sėdynės įvairių komforto funkcijos.Kietas nailono konstrukcija apima įmontuotą vėdinimo sistema, siekiant padėti išlaikyti bet paddler kietas ir sausas.

Suderinti patogumą su jumis į žaidimą ar koncertas, kai jūs pakuotės coleman stadionas sėdynės.Jos lengvas, kompaktiško dizaino, sėdynė yra skirta eiti visur su jumis.Lengvai įdėti į viršų, užfiksuokite su integruota diržai, ir naudokite komplekte dirželis per petį, už rankų vykdyti.

Kai jūs gaunate į savo vietą, pagalvėlių komplektai greitai paminkštintas nugaros ir sėdynės paramos.Jei jums reikia sėdynė,dvi, tiesiog atpalaiduokite pečius ir paguldyti jį už dvigubai sėdynės.

Savybės:

Patogus akių sėdynės atlošo kišenė

Papildomų putų kamšalas ultimate komforto

Patvarus, atsparus UV nailono pack medžiaga

Kamšalu komfortą stadionas arba žemės

Ritiniais iki ir gali būti eaisily atlikti

Patogus akių sėdynės atlošo kišenė

Dydis: apie 78 x 40cm/30.7x15.7 colių

Pakavimo sąrašas:

Baidarių sėdynė X1

Žymos: naftos žaislas, kajako irklas virvė, valtis priemonė, e banglentę, žuvų pvc, baidarių atlošas, oro srauto vamzdelis, suaugusiųjų važiuoti, 4 asmuo valtis, baidarių.

Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui
Medžiagos Tipas Medvilnės
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Elemento Ilgio 78cm
Prekės Svoris 608g
Nustatyti Gabalas 1
Elemento Plotis 40cm
Elemento Aukštis 5cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Nešiojama Sėdynė Stadionas Sėdynė Paminkštinta Baidarių Sėdynės Paminkštinimas Burlenčių Sėdynės Pagalvėlės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai