Stiklo Akvariume CO2 Difuzorius Stiklo Bakas Purkštukai, Relės Reguliatoriaus Moss CO2 Purkštukai, Vandens Augalų Bakas Skaidrus

Nauja

€2.77

Savybės:

1.Funkcija: Ši CO2 difuzorius gali sukurti turtingą CO2 teikti akvariumo augalai su anglies dioksido jiems reikia, ir užtikrinti, maistingumo ir sveikatos hydrophytes.CO2 difuzorius bus pateikti akvariumo augalai draugišką gyvenimo aplinką.

2.Aukštos kokybės ir aukštos veiklos: keramika difuzorius disko šio CO2 difuzorius turi atominės poras ant jo paviršiaus, kuris gali sukelti smulkių burbuliukų, kurie kyla lėtai ir užtikrinti efektyvią sklaidą anglies dioksido į akvariumą.Ir CO2 difuzorius pagamintas iš aukštos kokybės stiklo medžiagų, todėl ji negali būti lengvai sudaužyti ar sugadinti.

3.Praktiška ir patogu.Su siurbimo taurės (imtinai), ji yra lengva įdiegti ir valdyti CO2 difuzorius ir gali išspręsti akvariumas tvirtai.Jūs taip pat galite reguliuoti padėtį lengvai.

4.Subtilus dizainas: Šį CO2 difuzorius turi aukštą skaidrumo.Bauda, permatomas stiklas dedamas į aplinką akvariumas, kuris gali sukurti jausmą, harmoniją ir vienybę.Kas daugiau, cilindrinės formos ir sklandžiai linijas padeda sulėtinti vandens greičio padėti tirpinti CO2 veiksmingai.

1. Jūs galite naudoti ją kaip CO2 difuzorius ir burbulas skaitiklis.Jis tinka mažų ir vidutinio dydžio žuvų bakas.

Aprašymas:

1. Maža, lengva laikyti, kai nenaudojate.

2. Jūs galite pasirinkti vertikaliai arba horizontaliai, kad ją įdiegti.

3. Su burbulų funkcija, CO2, masažinės, dulkinimo, 4 in 1.

Techniniai duomenys:

Spalva: Skaidrus

Elemento Tipas:CO2 Difuzorius

Medžiaga:Stiklas

Dydis(ilgis*plotis):6*3cm/2.36*1.18"

Skersmuo(puodelis):2cm/0.79"

Pakuotė:

1 * CO2 difuzorius

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: co2 regul, įkrovimo reguliatoriai mppt, akvariumą co2 reguliatorius chihros, akvariumas nano, akvariumo žuvims gyventi, pcp stotis, co2, argonas, sobo akvariumo reikmenys, akvariumą co2.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Stiklo Akvariume CO2 Difuzorius Stiklo Bakas Purkštukai, Relės Reguliatoriaus Moss CO2 Purkštukai, Vandens Augalų Bakas Skaidrus

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai