BENEHAIR Nepatogus Plaukų Bun Scrunchy Garbanotas Plaukų Chignon Moterų Chignon Sintetinių Plaukų priauginimas Šukuosena, Spurgos Hairpieces Netikrą Plaukų

Nauja

€3.57

Plaukų Tipas: 100% Šilumos Varža Sintetinio Pluošto Plaukų

Plaukų Stilius: Banguoti/Garbanoti

Plaukų Svoris: 40gr

Medžiaga:sintetinė plaukų, realus fizinis kaip remy human hair

Scrunchie bun iki daryti hairpiece su elastinga plaukų kaklaraištis, saugi ir patogi nešioti, puikus nuotakos plaukų priauginimas.

Tai sintetinis pluoštas plaukų bun išplėtimas sukuria elegantišką chignon arba surišti į arklio akcentas, kad gali būti dėvimi dėl prom, vestuvės, ar vakarui.

Naudoti elastingas Plaukų juosta susieti aplink plaukus saugią tinka.

Mūsų plaukai apsiaustas bus paversti savo išvaizdą per kelias sekundes.Tai taip paprasta!Tiesiog kaip savo plaukais, sintetiniai plaukai, kaupiasi likutis per normalų nusidėvėjimą.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: top nepriklausomybės, nėrimo elastinga, keistą scrunchie bun, ištrinti, bandelė plaukų, chignon, spurgos įranga, lionel messi, kainos nepatogus plaukų bun, oro bang perukas.

Savybės sintetinis pluoštas, atsparus karščiui
Spalva Tipas Fortepijonui Spalva
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Svoris 40g
Gali Būti Permed Taip
Chignon Tipas Garbanotas Chignon
Kilmės KN(Kilmės)
Areštas Gumos Juosta
Prekės Pavadinimas Benehair
spalva Tamsiai Blond, Bleach Šviesūs, Kavos, Ruda, Pilka, Pelenų Blond
Pakuotė VIENAS GABALAS

Parašykite savo atsiliepimą!

BENEHAIR Nepatogus Plaukų Bun Scrunchy Garbanotas Plaukų Chignon Moterų Chignon Sintetinių Plaukų priauginimas Šukuosena, Spurgos Hairpieces Netikrą Plaukų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai