Chocola 30g-70g 14" 16" 18" 20" 22" 24" Ne Remy Plaukų Juosta Žmogaus Plaukų priauginimas 20pcs/pak Juosta Plaukų, Odos Ataudų

Nauja

€18.94

Chocola Plaukai yra profesionalus įrašus plaukų tiekėjas kinijoje, mes turime didelių akcijų, 100% žmogaus plaukų pratęsimo,mes priimame pritaikyti bet kokio ilgio andweight taip, kaip norite.

Produkto Išsamiai

jūs gausite: 14inches 20pcs vieną pakuotę 30g 16inches 20pcs vieną pakuotę 30g 18inches 20pcs vieną pakuotę, 40g 20inches 20pcs vieną pakuotę 50g 22inches 20pcs vieną pakuotę 60g 24inches 20pcs vieną pakuotę 70g

Spalva chat

spalvas turime

DUK

Q: Kas yra Remy Plaukų?

A: Remy Plaukai yra laikoma aukščiausios kokybės žmogaus plaukus, nes odeles yra nepaliestas, o ne atėmė, kaip ir dauguma kitų, ne Remy plaukų priauginimas.Išsaugoti plaukus' odeles ir suderinti juos vienakryptis mados sukuria plėtiniai, kad yra visiškai natūralus išvaizdą.Šis procesas užtikrina, kad plaukai išlieka super minkštas, blizgus, šilkinis ir visiškai raizginys-nemokamas per visą jos naudojimo laiką.Remy plaukai yra lygesnė, shinier, ir sveikiau išvaizda, nei reguliariai žmogaus plaukų.

Q: ar jie Gali būti ištiesinta, riesta?

A: Gydyti plaukus, kaip jei ji yra jūsų pačių.Naudoti plokščias geležies/ tiesinimo priemonė arba žnyplės, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, kaip jums galėtų sausų plaukų ir jis nebus paskutinis, kaip ilgai.

Q: ar galiu dažų spalvos plaukai?

A: Taip.Plaukus galima dažyti.Paprastai ji yra lengviau patamsinti plaukus, nei lengvesni plaukų.Mes rekomenduojame dažyti tamsiau, ne lengvesni nuo plaukų pratęsimo buvo tvarkomi ir spalvos jau sunku išnyks pradinės spalvos.Netinkamo miršta bus sugadinti plaukai.

Mes labai rekomenduojame, kad jūsų kirpykla dažų plėtiniai, kaip jums bus gauti norimus rezultatus, dažymas patys visada kelia didelį pavojų, ne išeina pavėsyje norite.Jei jūs negalite gauti, salonas, visada naudokite tik geros kokybės plaukų dažų ir išbandyti mažas imties pirmas.

Q: ar galiu wash & išdžiovinti plaukų plėtinių?

A: Jūs galite plauti juos, kaip jūs savo.Šampūnas ir kondicionierius.Mes taip pat rekomenduojame, naudojant plaukų gydymas apie juos kas kelias savaites, nes plaukai yra ne prie jūsų galvos oda, ji yra ne gauti aliejų, jis turėtų būti.Naudojant valymo/plaukų kaukė reikės plauti savo plėtinius per daug, maždaug kas 3 savaites.Plėtiniai gali būti smūgis-dryed dėl žemas parametras, bet tai nėra rekomenduojama tai daryti pernelyg dažnai.Tai geriausia tegul jūsų plaukai priauginimui išdžiūti natūraliai po plovimo juos.

Q: Kodėl mano plaukai priauginimui gauti raizginys?

A: Jūsų Plaukų Plėtinių galima painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q: Kodėl mano plaukai pratęsimo praliejimo?

A: pirmą kartą jums plauti, ji gali būti šiek tiek praliejimo, ir nesijaudinkite, tai yra normalus reiškinys.Teptuku juos su šukos, šlapias juos prieš jums teptuku juos, įdėti palikti kondicionieriaus į juos.Taip, kad, siekiant užkirsti kelią jūsų plaukų priauginimas.Plaukų slinkimas gali būti dėl daugelio dalykų.Šilumos nuostolių nuo smūgis džiovintuvai, plaukų garbanojimo lygintuvai, ir flatirons, kaip ir dažymas bei visi plėtiniai sukelti gedimus.

Žymos: pratęsimo plaukų juosta, plaukų įrašą rutuliukai, Bosch 18v, 18v baterija, toupee moterims, 20 garbę, hokusai marškinėliai, 26 colių pynimas, ugeat plaukų juosta, plaukų žmogaus.

20inches 50g
14inches 30g
18inches 40g
22inches 60G
Prekės Pavadinimas Chocola Plaukų
16inches 30g
24inches 70g
Modelio Numeris 20pcs/pak
Plaukų Klasės Ne remy Plaukų

Parašykite savo atsiliepimą!

Chocola 30g-70g 14" 16" 18" 20" 22" 24" Ne Remy Plaukų Juosta Žmogaus Plaukų priauginimas 20pcs/pak Juosta Plaukų, Odos Ataudų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai