5/16 Nock 30 vnt. Medinių Medienos Rodyklių Pabaigos Reikmenys Šaudymas iš lanko Lankas Nemokamas Pristatymas Lauko Sportas

Nauja

€3.32

Produkto Aprašymas 1. Medžiaga: Plastikinės 2. Tinka pin rodyklių 3. dydis: 5/16 4. Kilmės vieta: Dongguan, Kinija (Žemyninė) Esame profesionalus fibrglass rodyklių, anglies rodyklių, medinės rodyklės, aliuminio rodyklių ir rodyklių priedai.Kokių nors klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus.(*^__^*)

Galime pagaminti customed rodykles.Kokių nors klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus.(*^__^*)

pristatymas visame pasaulyje:

Nemokamas pristatymas visame pasaulyje,tačiau laivybos būdas priklauso nuo kiekio,mes išsiųsti mažas kiekis, kad per oro paštu registruotu paštu,laivas didesnis, kad per EXPRESS".Abu yra nemokama.

apmokėjimas:

Mes Priimame Alipay IR T/T) mokėjimo.Mokėjimas turi būti pateikti per 5 dienas nuo veiklos pabaigos.Visi ne mokėti pasiūlymų teikėjams, rezultatas bus ne mokėti pirkėjas įspėjimo iš Ebay ir neigiamų atsiliepimų iš pardavėjas

Grąžinimo Politika: priimtas

Žala prekė yra grąžinama per pirmąsias 10 dienų įsigijo Laivybos ir Tvarkymo nėra grąžinami .Nemokamas pristatymas produktai laivybos išlaidos (35%*pardavimo kaina) nėra grąžinami.

Didmeninės prekybos:

Mes originalus gamyba,OEM paslaugos siūlomos.Mes labai džiaugiamės, kad didmenininkas ir mažmenininkas,galima nusipirkti mūsų produktus ir tada parduoti savo vietos klubas,parduotuvė,internetu ir kt.Aš pasiūlyti geriausias didmeninė kaina jums.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.I bus malonu atsakyti laiku reikalas.jei norite didmeninė didelį kiekį elementų,aš duosiu jums mažiausią kainą.

Žymos: duoti miręs kostiumas, amžinas kabelis s10, valgyti obuolių core, duoti degtinės marškinėlius, giutar susitvarko vaikinai, duoti pakilo balionas, gimdyti apranga, giulia galinis dangtis, eteshadow paletė.

Prekės Pavadinimas ELONG LAUKO
Modelio Numeris Nock
Tipas Lankas & Rodyklių Rinkinys
Naudoti Medžioklė
spalva RAUDONA/JUODA

Parašykite savo atsiliepimą!

5/16 Nock 30 vnt. Medinių Medienos Rodyklių Pabaigos Reikmenys Šaudymas iš lanko Lankas Nemokamas Pristatymas Lauko Sportas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai