FRCOLOR 11.5x8cm Nešiojamų Mažas Sulankstomas Veidrodėlis Vieną Pusę Kelionės Makiažas, Skutimosi Veidrodis Moteris Kvadratinių Veidrodėliai

Nauja

€2.50

FRCOLOR 11.5*8cm Nešiojamas Sulankstomas Makiažo Veidrodėliai Vieną Pusę Kelionės Makiažas, Skutimosi Veidrodis (Sidabrinė)

Aprašymas

Šis punktas yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Sulankstoma konstrukcija su vienpusį dizainas užtikrins, jos praktiškumas ir populiarumas kaip makiažo veidrodis, nes ji bus padaryti savo makiažas procesą, lengviau ir aiškiai jos labai apibrėžimas.

Savybės

- Gamintojas: FRCOLOR.

- Spalva: Parodyta paveikslėliuose.

- Medžiaga: Metalas.

- Dydis: Apytiksl. 11.5 * 8 * 0.3 cm/ 4.53 * 3.1 * 0.12 colių (L*W*H).

- Sulankstomas dizainas patogiai balansinė kelionės metu.Lengva sukrauna namuose.

- Aišku, veidrodžio paviršiaus, su aukštos raiškos.Praktiškas ir išskirtinį dizainą su chic gloss.

- Naudinga kasdien darbalaukio makiažo veidrodis.Taip pat yra gražus dovanų.

- Puikiai tinka Namuose, Biure, Kelionių ir už jos Ribų.Unisex, tinka ir vyrams, ir moterims, paauglių berniukų ir paauglių mergaičių.

1 * FRCOLOR 11.5*8cm Nešiojamas Sulankstomas Makiažo Veidrodėliai Vieną Pusę Kelionės Makiažas, Skutimosi Veidrodis (Sidabrinė)

Žymos: Veidrodis, veidrodis kišenėje, veidrodis 10x 10, kirpykla veidrodis, veidrodis sąsiuvinis, naujas mados taškus akiniai nuo saulės, veidrodis x20, didelis skutimosi veidrodis, fancii makiažo veidrodėliai, šukos veidrodis.

Dydis 11.5 x 8 x 0.3cm
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Makiažo Veidrodėliai
šviesa Ne Įrengtas
Prekės Pavadinimas ROSENICE

Parašykite savo atsiliepimą!

FRCOLOR 11.5x8cm Nešiojamų Mažas Sulankstomas Veidrodėlis Vieną Pusę Kelionės Makiažas, Skutimosi Veidrodis Moteris Kvadratinių Veidrodėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai