Kūrybos Mediniai Balansavimo Sukrauti Akmenys Jenga Kūrimo Bloką Spalvoto Akmens Švietimo Žaislai, Krovimas Žaidimas vaiko Mediniai Žaislai

Nauja

€5.74

sveiki atvykę į savo pirkinių, yra laimingas pirkinių!

★ Produkto įvedimas · Produkto Pavadinimas: Spalvinga akmens blokai Jengle švietimo žaislai · Medžiaga: Medinės · Gaminio dydis: (supakuota) 25*15*4cm · Gaminio svoris: 300g · Sąlygas: Naują kokybės, saugus ir netoksiškas · Tinka kūdikiams:> 3 metų amžiaus ★ Produktas apima: · 1 komplektas (16PCS) ★ Produkto savybės · 1. Lavinti vaikų loginį mąstymą, gebėjimą. · 2. Naudotis bendradarbiavimo įgūdžius ir tobulinti praktinius įgūdžius. · 3. Didinti gebėjimą atskirti figūras ir daiktus. · 4. Skatinti rankų judesių koordinavimą ir skatinti jutimo vystymui. · 5. Lavinti smegenų mąstymo ir atpažinti įvairių spalvų.

❖ Paramos didmeninė.Jei kiekis yra didelis, jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo pasirinkti labiau palankios transportavimo metodas jums, ir jūs galite gauti daugiau palankias kainas per leistinas diapazonas.

❖ Paramos Lašas Laivybos.Mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

❖ Jeigu apsauga kartą jūsų užsakymo netrukus pasibaigs, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.Todėl, jūsų pinigai nebus pervedami į mano sąskaitą.

❖ , Prašome susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

❖ Spustelėkite Sekti parduotuvėje.Parduotuvės veikla nebus prarasti.Tapti pasekėjas parduotuvėje gauti daug kuponus ir įvairios akcijos.Pirkti produktus ir gauti galimybę gauti nemokamas dovanas iš parduotuvės!

❖ Jūsų paketas bus paprastai būti išsiųstos per 24 val., o Mes pažadame, kad sklypas bus išsiųsti per 5 darbo dienas.Jei daug užsakymų yra gauta per platforma veikla, papildomas delsimas gali sukelti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku.

❖ Tikslus adresas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

❖ Patikrinti logistikos metodas pirkimo metu.Perkant produkto, prašome pasirinkti atitinkamą logistikos būdą pagal savo poreikius.

❖ Patikrinkite pakuotės.Mes jums saugiai supakuokite produktus perkate.Kai gausite paketą, patikrinkite, ar jis nepažeistas.Po patvirtinantis paketas, pasirašyti kvitą.Jei pakuotė yra pažeista, prašome jį atmesti ir logistikos bendrovė padengs visus nuostolius.

❖ Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

❖ Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Žymos: kamino uolų, mediniai medžiai, žaislai, suaugusiųjų žaidimai vaikams, retas natūralus akmuo smaragdas, vystymosi švietimo žaislai, blokuoti medienos, vaikai balansavimo žaidimas, medinės spalvos akmuo, kamino akmens, krosnelė medienos žaidimai.

Amžius Suaugusieji
Įspėjimas Ne valgyti
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Prekės Pavadinimas Hasbro
Sertifikavimo 3C
Modelio Numeris sukrauti akmenys
Brūkšninis kodas No
Medžiaga Mediena

Parašykite savo atsiliepimą!

Kūrybos Mediniai Balansavimo Sukrauti Akmenys Jenga Kūrimo Bloką Spalvoto Akmens Švietimo Žaislai, Krovimas Žaidimas vaiko Mediniai Žaislai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai