Glock Akyse Glock Optinio Pluošto Akyse Priekiniai Ir Galiniai Optinio Pluošto Akyse Nerūdijančio Plieno Optinio Pluošto Akyse, Regos Tikslumo

Nauja

€11.36

Funkcijos: 1. Už magorui optinio pluošto akyse, priekiniai raudona, galiniai žalia, už glock 17 - 39 siūlo išskirtinę ryškumas žemo profilio konfigūracijos, kad nebus pakabinti savo dėklo, arba lėtai you down.

2. Šio regėjimo funkcijos 3 dot modelis su viena raudona/žalia priekiniai dot ir dvi raudonos/žalios galiniai taškai.Ji naudoja Truglo tradicinės optinio pluošto technologija, kuri leidžia, kad šie žibintai surinkti aplinkos šviesos ir nukreipti ją link šaulys akis, todėl akyse šviečia ryškiai, be baterijos.

3. Optinio pluošto elementai koncentratas aplinkos šviesos ir idealiai tinka šviesioje aplinkoje.(Netinka tamsios aplinkos. )

4. Kontrastingos spalvos priekiniai akyse žiedas dar greitesnis fokusavimas.

5. Greita ir tiksli U klasės dizainas.

6. Kampu galinio akyse krašto avarinės viena ranka operacijos.

7. už G17/17L /19/22/23/24/26/27/33/34/35/38/39 (ne, įskaitant glock Mos )

Pakavimo Sąrašas:

1*Nerūdijančio Plieno Optinio Pluošto Akyse

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Žymos: pbs, Pluošto, didelis šautuvas taikymo sritis, glock roni, dėklas, airsoft usp, riflescope hakko, qls dėklas su glock, Glock 19, optiniai taikikliai.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Glock Akyse Glock Optinio Pluošto Akyse Priekiniai Ir Galiniai Optinio Pluošto Akyse Nerūdijančio Plieno Optinio Pluošto Akyse, Regos Tikslumo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai