Vaivorykštė Kamuolys Suknelė Vestuvių Suknelė Apynasrio Backless Tiulio Pynimas Nuotakos Suknelė Plius Dydis Užsakymą Vestido De noiva

Nauja

€117.87

Pastaba :Jei jūs norite, kad ši suknelė pasirinktinis dydis ir nestandartinių spalvų,galite pasirinkti atsitiktinį dydį ir spalvą, kai jūs pateikiate, kad ,palikite mums žinutę savo užsakymą dydis ir spalva .Taigi, mes galime pamatyti, spalvos ir matavimai norite, kai mes gauti užsakymą.

Jei jums reikia padaryti užsakymą suknelę, prašome siųsti mums matavimo sąrašą, kaip laikytis:

1.Krūtinė =___cm

2.Juosmens =___cm

3.Klubų =___cm

4.Juosmens iki grindų su batelius =___cm

5.Ilgis=___cm( Pečių ant Grindų su kulnais)

6.Aukštis =___ cm (iš viršaus į galvą grindų be batų)

7.Suknelė color =___ (Bet kokia spalva pasirinkti iš mūsų spalvų paletę ar nuotraukos spalvos.

Jums gali patikti:

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar abejonių prieš perkant.Po to, kai jūs gaunate daiktus, jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis ( žinutė pardavėjas ar interneto pokalbių ), prieš jums palikti visus atsiliepimus ar atidaryti bet kokius ginčus.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.levandu-kalnelis.lt, tokių kaip kreditinės kortelės, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.levandu-kalnelis.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Pagal mūsų patirtį, Užsakymą patikrinkite sklypų atsitiktinai, apie 0,5-1% sklypų bus patikrintas ir gali imti kai kurių tarifų.

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Patarimai:

Jei norite užsakymą, prašome pasirinkti bet kokio standartinio dydžio užsakant, tada parašykite savo matavimų duomenis į pranešimo lauką, kai mokėjimo.

Svarbu: Jei esate iš BRAZILIJOS, prašome pateikti mums jūsų CPF į pranešimo lauką, kai mokėjimo, be to, mes negali rašyti sklypas.ačiū už jūsų supratimą.

Pranešimas

1.Bet kokie pasikeitimai, dydis/spalva/specialūs prašymai nepriimami, po užsakymo viršija 24 valandas.

2.Jei viršyti 24 valandų, dydis ar spalva, arba informaciją apie jūsų užsakymą būtina pakeisti, prašome siųsti mums žinutę, bet jums reikia papildomai mokėti mokestį, taip pat prašome atidėti siuntos jūsų užsakymą.

3.suknelės mes padarėme bus šiek tiek skiriasi nuo originalo nuotrauką galite pamatyti interneto svetainėje , ir dydis bus daugiau ar mažiau, didelis ar mažas, nuo 1 iki 3 cm.Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų žr.

4.yra Šalių, bus apmokestintos ,norėčiau, kad jūs galite pirmieji sužinoti apie tai ,kaip antai :jungtinė karalystė ,Kanada,Brazilija,Meksika,Prancūzija ...

5.Mes priimame skubėti tvarka, bet, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant.Ir laivybos laikas priklauso nuo laivybos taip, kaip jums pasirinkti (

DHL/UPS/ARAMEX 3-7 darbo dienų, EMS yra 10-20 darbo dienų, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu yra 15-60 darbo dienų).

6.Visi priedai, kurie rodomi paveikslėliai yra neįtraukti.

Žymos: vaivorykštė suknelė vestuvių bridesmaid, keltų vestuvių suknelė, vaivorykštė vestuvių suknelė romantiška, vaivorykštė vestuvių batų, vaivorykštė tematikos vestuvių suknelės, bloouse vestuvių suknelė, modeliai vestuvių suknelė, vaivorykštė suknelė perukas, vaivorykštė vestuvių suknelė neon, musulmonų vestuvių suknelė vaivorykštė.

Talėja Natūralus
Tiekimo Gebėjimas 2000 Vienetų Per Mėnesį
Tikrasis Vaizdai Taip
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Iškirpte Apynasrio
Siluetas Kamuolys Suknelė
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Apdaila Ruffles
Mados Elementas Prabangūs/ru
Atgal Dizainu Nėriniai
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Stilius Rankovių
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Nėščioms Moterims, Taip
Built-in Liemenėlė Taip
Visiškai Liniuotas Taip
Prekės Pavadinimas Forevergracedress

Parašykite savo atsiliepimą!

Vaivorykštė Kamuolys Suknelė Vestuvių Suknelė Apynasrio Backless Tiulio Pynimas Nuotakos Suknelė Plius Dydis Užsakymą Vestido De noiva

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai