JULET Konvertuoti Pratęsimo Variklio Kabelis, 12V į 72V Konversijos Linija, 9 Pin SM/Vandeniui Jungtis E-Dviračių Motorinių【Nemokamas Pristatymas】2020 m.

Nauja

€11.86

Atlikite parduotuvėje galite gauti papildomų nuolaidų !Pabandykite jį

*Šis produktas yra tik laidas .Neįskaitant variklinių. *Šis kabelis yra konvertuoti kabelis.Padaryti jūsų transporto priemonių (vandeniui jungtis) konvertuoti į SM jungtis.Ir jis gali pratęsti. *Yra dviejų tipų variklių pabaigos sąsajos šis variklis adapteris, kurie skirstomi į vyrų ir moterų.Prašome patvirtinkite formos savo transporto pabaigos sąsaja, prieš pateikiant užsakymą.Jei jūsų pirkti yra negerai, mes atsisakys mokėti, dėkojame už jūsų supratimą.Tipas: Variklis konvertuoti ilgiklis

Įtampa: 12-72V

Kabelio ilgis: 60cm/130cm/160cm

Svoris: Apie 300g

Kištukas: 9 Pin SM ir Vandeniui

Naudojimas: E-dviratis,Elektrinis Dviratis

1.JULET Motorinių Konversijos Kabelis X1

Sistema Rungtynės Prieš jums vieta kad apie valdytojas arba ekrane.Susisiekite su mumis, be abejo, ir siųsti man savo seną konvertavimo sistemos nuotraukos .Nes kai kurios yra tokios pačios išvaizdos, bet turi skirtingus komunikacijos protokolą.Jie gali nesutapti savo seną konvertavimo sistema.

Garantija netaikoma : • Nedidelių įbrėžimų, žymių ar defektų. • Žala dėl išorinių priežasčių, e.g.žalą, neatsakingą vartojimą, žalą eismo nelaimingų atsitikimų ir žalos, per kurį transportas, e.g.by kurjeriai. • Žala dėl įprastinio dėvėjimosi ir plyšimo, ir priežiūrą.Dėvėjimosi ir plyšimo, straipsniai, kurios nėra įtrauktos lempos, stabdžiai, stabdžių kaladėlės, ratų stipinai, derailleur paieška, pavarų patikslinimai, apačioje laikiklis sukimo, rankenos patikslinimai, sėdynės, stovėti, pėdos vinys ir pan. • Jei dviratis nėra pasiekti viršų greitis tai nėra taikomos, tai yra, taip pat, kuriems garantija netaikoma, nes tai yra tik apytikris. • Prasta priežiūra ir bet kokius pakeitimus produkto ar sudedamųjų dalių.

Mes, nebus laikomas jokios atsakomybės dėl vagystės, sugadinimo ar žala, o naudojant šį produktą.MUITINĖS MOKESČIŲ Paprastai skelbiame, kad minimali vertė išsaugoti savo muitų mokesčių.Bet dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse,ten gali būti kai kurių muitų mokesčiai turi būti sumokėti pirkėjas.Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti .ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimas bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums.Prašome suteikti mums penkių žvaigždučių reitingą, jei jūs patenkinti mūsų produktais.Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis.Mes jums tarnaus tol, kol jūs patenkinti.Laivybos Politika 1. 98% gaminių yra išsiunčiamos per 1 darbo dieną .Užtikrinti, kad jūsų adresas yra teisingas, per checkout.Į pagalbą pristatymo greičiu, mūsų sistema negali priimti nutarties panaikinimas, po apmokėjimo. 2.Paprastai, mes išsiųsti prekes, pavyzdžiui, laivybos metodą pasirinkti.Bet kartais mes gali keisti laivybos metodą,taip pat greitai, kaip jums pasirinkti.Prašome suprasti.

3.Prašome įvesti teisingą pristatymo adresą, gavėjo ir telefono numerį.Įsitikinkite, kad prekių pasiekti jums sklandžiai.

Žymos: 400w elektros varikliu, 9 pin variklis, cd50, 3 pin jungtis motoroleris, variklio rokeris, 36v, kt lcd8h kontrolės, kabelio ip autobusų, žingsnis variklis kabelis, bafang kabelis.

spalva juoda
Prekės Pavadinimas IMEIQI
Kištukas 9 pin SM ir 9 pin vandeniui
Tipas Kita
Modelis Variklis konvertuoti ilgiklis
Įtampa 12V-72V
Taikoma E-DVIRAČIO Variklis
Laido Ilgis 60cm / 130cm / 160cm
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 200-400g

Parašykite savo atsiliepimą!

JULET Konvertuoti Pratęsimo Variklio Kabelis, 12V į 72V Konversijos Linija, 9 Pin SM/Vandeniui Jungtis E-Dviračių Motorinių【Nemokamas Pristatymas】2020 m.

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai