Originalus Sanwa OBSJ-30 Metalo Apdaila, Snap-In 30mm paspauskite Mygtuką " Kopijuoti Pakeitimo Sidabro Aukso Arkadinis Žaidimas

Nauja

€14.98

Aprašymas:

Skersmuo: 30mm

Tipas: meatallic mygtukas

Spalva: auksas, sidabras raudonos, violetinės, mėlynos spalvos pasirinktinai

Pastaba: jei jums reikia pirkti kiekis, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis dėl geresnių kainų.

Ir jei jums reikia vieno aukso mygtuką ir vieną sidabro mygtuką, prašome palikti ir užsisakyti pranešimą.

Welcom mūsų parduotuvėje.Mes specilized pardavimo dalys kovos žaidimas mašina, žaislas kranas mašina,žaidimų mašina, vaikams, Mario mašina.Mums buvo skirta siūlo kokybiškas prekes ir paslaugas ourcustomer.Linkiu jums turėti gerą pirkimo patirtį.Kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Vežimą: 1. Mūsų gaminiai yra kruopščiai išbandytos prieš pristatymas.Mes atsiųsime prekių per 1-6 darbo dienas po apmokėjimo. 2. Tai yra pirkėjo pareiga atlikti muitinės clearence. 3. Mes ne gurantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirų coutries, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Atsiliepimų: 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Jei bet qustions, nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami pataisyti prieš palikdami neigiamą feedbakck(1-3 žvaigždės).

Žymos: antikvariniai jade, monetos durų, sanwa tp ma pcb, arcade "pasidaryk pats" sanwa, rinkinys sanwa, arcad mygtuką, kreiptuką sanwa, pinball arcade mašina kabinetas, arcad, laikiklis nerūdijančio plieno.

Amžius >3 Metų
Modelio Numeris 680
Tipas Monetos Stūmikas

Parašykite savo atsiliepimą!

Originalus Sanwa OBSJ-30 Metalo Apdaila, Snap-In 30mm paspauskite Mygtuką " Kopijuoti Pakeitimo Sidabro Aukso Arkadinis Žaidimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai