K3 1500mW Mini CNC Lazerinis Graviravimas Mašina Graviravimas Plotas PASIDARYK pats Logotipas Automatinė Gravieris Cutter Drožėjas Graveris Mašina

Nauja

€75.50

K3 1500mW Mini CNC Lazerinis Graviravimas Mašina Graviravimas Plotas PASIDARYK pats Logotipas Automatinė Gravieris Cutter Drožėjas Graveris Mašina

Produkto Specifikacijos:

Pavadinimas: graviravimas mašina

Medžiaga: ABS (Akrilonitrilo Butadieno Stireno Plastiko)

Spalva: juoda

Dydis: apie 15.2 x 16.6 x 14.3 cm (6" x 6,5" x 5.6 ")

Maitinimo laido ilgis: apie 113cm (44.5")

USB kabelio ilgis: apie 11cm (43.7")

Kištuko tipas: JAV plug

Lazerio galia: 1500mW

Graviravimas plotas: apie 80 x 80mm (3.1 "x 3,1")

Graviravimo gylis: apie 1mm (0.04")

Taikoma diapazonas: plokštumos paviršiaus

Remti sistema: Windows XP / 7/8/10

Remti vaizdo formatas: JPEG / JPG / PNG / BMP

Funkcija: namų lazerinis graviravimas mašina, drožyba, medienos, plastiko, odos ir t.t.

Naudojimo Instrukcijos:

Naudojimo Instrukcija Video: http://drive.google.com/drive/folders/0B1YOCyE7igQgRWh2OUNOWEhEbWM

Programinė įranga Atsisiųsti: http://drive.google.com/file/d/1V3FMLE5Qec3kU-UlsgyVv_f_ozqvArYl/view

1: Prisijungti lazerinis graviravimas mašina su kompiuteriu.

2: Įdiegti programinę įrangą. (Kreiptis į vadovą informaciją.)

3: Atviros programinės įrangos.

4: Pasirinkite, ar įkelti nuotrauką redagavimui.Įsitikinkite, kad nuotrauka yra viduryje graviravimas plotas.

5: Pradėti graviravimas.

Prašome prisijungti graviravimo staklės prie kompiuterio, prieš diegdami programinę įrangą, kitaip graviravimas mašina neveikia normaliai.

Pastabos:

1. Produktas yra lazerinis graviravimas mašina, skirta naudoti namuose ir staklių.Jis negali būti lyginamas su lazerinio graviravimo staklės skirtos pramoniniam naudojimui.

2. Nenaudokite lazerio galvutė atkreipti žmonių ar gyvulių.Nenaudokite lazerio atkreipti žmonių akis.

3. Odos lazerio yra griežtai draudžiama.

4. Lazerinis graviravimas mašina turėtų būti sustabdytas, o darbo, kitaip jis sukels žalą.

5. Produktas netinka vaikams iki 14.

6. Programinė įranga palaiko tik Windows.

7. Produktas negali būti nutraukta, ar įtakos.

8. Korpuso funkcijos aštrių briaunų dėl lazerinio pjaustymo technologija.Prašome pasiimti ir žemyn švelniai siekiant išvengti įbrėžimų.

9. Metalo, stiklo, krištolo, skaidrus arba pusiau permatomas dalykų negali būti išgraviruotas.

10. Spalva prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir skirtingų monitoriaus.Ten gali būti šiek tiek klaidų dydis dėl rankinis matavimas.Jūsų prašome suprasti, būtų labai dėkingi.

11. Jums gali tekti išjungti antivirusinę programinę įrangą, laikinai, kol atsisiųsti programinę įrangą.Kitaip kai kurie failai, programinės įrangos, būtų klaidinga, nes virusas ir pašalinti antivirusinę programinę įrangą.

12. Prašome valdyti mašiną pagal vartotojo vadovą.Reikia imtis pertraukos po 20 minučių darbo.Jis negali dirbti, nuolat ilgą laiką.

Komplektą Sudaro:

1 * Lazerinis graviravimas mašina

1 * USB diską

1 * Atsuktuvas

4 * Varžtas

4 * Užsukamu

1 * Maitinimo laidas

1 * USB kabelis

2 * Medinės lentos

1 * Instrukcija

Sertifikavimo:

Apmokėjimas : 1. Kai kurios nuotraukos nuorodą, tiesiog yra nuoroda TIK,konkrečių prašome natūra dominuoti arba kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos. 2. www.levandu-kalnelis.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/WebMoney,prašome sumokėti artimiausiu metu po to, kai jums padaryti užsakymą.Pristatymas : 1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. We will ship užsakymą per apdorojimo laiką,pls būti kantrūs po jums padaryti užsakymą. 3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 5.Kai patenkinti pašto siuntinių neišspręstų problemų,mes pakeisti ir pasirinkti tinkamą laivybos būdas, atsižvelgiant į realias sąlygas,apdrausti jūs galite gauti jūsų prekių greičiau.Mes siūlome jums pasirinkti, Fedex, DHL, EMS Honkongas ar Singapūras pranešimą, kai jums padaryti užsakymą.Grįžti : 1. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlieka valiutos keitimo ar grąžinimo. 2. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę,mažmeninė dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.Atsiliepimų : 1. Jūsų komentaras yra labai svarbi mūsų verslo.Skirkite 1 min palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingą 5 žvaigždučių ! 2. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti bet kokiu būdu, susisiekite su mumis laiką.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas

Žymos: popieriaus graviravimas, cnc router, pluošto laser cutter, cnc mini, cnc cutter "pasidaryk pats", engrav lazeriu, cnc, 40w lazeriu, 50w pluošto lazeris, cnc malūno įranga.

Medžiaga
Prekės Pavadinimas jkjg
Drop Laivyba
sąlyga Naujas
CNC arba Ne cnc
Dydis
Modelio Numeris 1500MW "PASIDARYK pats" Graviravimo Mašina
Sertifikavimo
Naudojimas
Garantija 1 Metai

Parašykite savo atsiliepimą!

K3 1500mW Mini CNC Lazerinis Graviravimas Mašina Graviravimas Plotas PASIDARYK pats Logotipas Automatinė Gravieris Cutter Drožėjas Graveris Mašina

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai