Tangada Moterų Nustatytas Kietojo Apkarpyti Viršūnes Sijonas Nustatyti Pavasario Mados Naujas Kostiumėlis 2 dalių Rinkinys Sexy Marškinėliai ir Ilgas Sijonas 4P30

Nauja

€16.74

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą!

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū! 2.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Žymos: sijonas moteris, "chanel" marškinėliai, moterų kostiumas su china, suknelė tangada, mezgimo sijonas y2k, ziajać su sijonu, sijonas ord y2k, oficialus maxi sijonas, MADOS PANELE, ilgai marškinėlius moteris.

Apykaklės O-Kaklo
Audinio kiekis 31% (imtinai) - 50% (imtinai)
Išleidimo Data Pavasario 2021
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Modelio Numeris 4P30
Sezonas Pavasario/Rudens
Siluetas Apvalkalas
Audinio Tipas Broadcloth
Prekės Pavadinimas Tangada
Drabužių Ilgis Trumpas
Drabužių Modelius Slim
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apdaila NĖRA
Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Modelio Tipas Kietas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Ziajać Ilgis(cm) Blauzdos Ilgio Kelnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Uždaryti Tipas Megztinis

Parašykite savo atsiliepimą!

Tangada Moterų Nustatytas Kietojo Apkarpyti Viršūnes Sijonas Nustatyti Pavasario Mados Naujas Kostiumėlis 2 dalių Rinkinys Sexy Marškinėliai ir Ilgas Sijonas 4P30

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai