Philips S5070 Elektrinį skustuvą, Trijų galvučių Pilnas kėbulo plovimas su trimeriu

Nauja

€66.39

Philips S5070

Meno skutimosi, išskirtinio stiliaus

Nesvarbu, kiek daug problemų, veido protingai

Amžius žiūri į veidą, švaros bus suteikti žmonėms labai patraukli įspūdį; Sausas ir drėgnas dvigubai drožlių galima valyti ir kontroliuoti naftos ir išspręsti problemą lengva riebiai odai; Į sideburn peilis išlaiko stiliaus ir veido juda kartus; sideburn peilis išlaiko stiliaus ir veido juda, kai jūs skubate į darbą.

Sklandžiai filė peilis ju

Europos technologijų, bauda meistriškumo; Sklandžiai suapvalintas kampas peilis ju, apvalių ir sklandžiai skustis tuo pačiu metu, gali padėti sumažinti trintį, greitai skustis, ir apsaugoti odą.

Nyderlandai importuotų peilis

Nors kūno S5070 yra pagaminti Kinijoje, peiliai ir peiliai yra importuojama iš Olandijos.Išskirtinį Europos meistriškumo suteikia komforto patirtis; Ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, todėl skutimosi švaresnis ir patvaresni.

5-būdas išlyginimas

Ji priima trys pjovimo galvutės, kurios apimtų plačią teritoriją, ir su judančia ir montavimo sistema, ji gali tilpti kontūrą veidą, automatiškai reguliuoti pjovimo galvutė, dinamiškai tinka skusti, ir lengvai nusiskusti sunkiai skutimosi dalys.

Formos žoliapjovės

Spustelėkite ant formos žoliapjovės (šventykla, peilių), leidžia formos, kaip jūs norite, ir lengvai išspręsti savo veidą problema; Ir jūs galite įsigyti specialią click-dėl valymo šepečių ar nosies plaukų žoliapjovės ir kt.plačiau naudoti kūno.

Kūno prausiklis sauso ir šlapio dvigubai skustis

Visas korpusas yra atsparus vandeniui dizainas, pjovimo galva, gali būti pašalintas, ir ražienų bin galima tiesiogiai išplauti, ir visos mašinos gali būti tiesiogiai plaunamas maišytuvas, kuris valo kūną, kuris yra patogu ir greita; Paramos sauso ir šlapio dvigubai skutimosi, odos apsauga, raminantis valomasis ir alyvos kontrolės, patogus skutimosi patirtį; Šlapio skutimosi: naudoti su skutimosi geliu ar putomis, net duše; Sausas skustis: greitas ir patogus.

Greitas įkrovimas ir ilgai veikianti baterija

Visiškai įkrautas 1 valandą, nuolat skutimosi daugiau nei 40 minučių; Geros baterijos veikimas bus geras partneris savo kelionės.

Palieskite jungiklis užrakinti/mokestis ekranas

Lengvas prisilietimas maitinimo jungiklis dizainas, patogus ir greitas; Klavišų užrakinimo funkcija apsaugo nuo atsitiktinio įjungimo; kūno ekranas gali rodyti kelionės užraktas, baterijos ir įkrovimo rodiklius, kuri yra patogi, kontrolės statusas skustuvas bet kuriuo metu.

Universali įtampa

Taikoma įtampos įkroviklis yra 100~240V, universalus įtampos iš viso pasaulio, lydės jus visame pasaulyje.

Ergonomiškas dizainas

Skustuvo rankena, ergonomiškas ir lengvas laikyti; Spalvų atitikimo mėlyna, juoda ir pilka, ir išvaizdą, dizainą teka linijos yra ne tik madingi, bet taip pat yra neslidus matinis efektas, ir ranka, jaučiasi labai gerai.

Žymos: kūno plaukai, žoliapjovės, pabaigos žoliapjovės, skustuvas, kemei, dalis philips sonicare, er1611 panasonic, vadovas philips norelco, top philips žoliapjovės, baterija skirta "philips" skustuvas, electr skustuvas.

Su frezavimo įrenginys Taip
Prekės Pavadinimas philips
Lytis Vyras
Elemento Tipas Elektrinis Skustuvas
Funkcija Trigubas Peilis
Įkrovimo Laikas 1h
Modelio Numeris s5070
Maitinimo Tipas Įkrovimo

Parašykite savo atsiliepimą!

Philips S5070 Elektrinį skustuvą, Trijų galvučių Pilnas kėbulo plovimas su trimeriu

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai