3PCs Juosta kalibravimo Kino Grūdintas PET Ekrano apsaugos Huawei GT2 46mm Sprogimų Smart Watch band Priedai

Nauja

€2.08

3PCS Juosta kalibravimo Kino Grūdintas PET Ekrano apsaugos Huawei GT2 46mm

Savybės:

Tai screen protector, būtina turėti visiems, žiūrėti, kad nuolat mažėja jų Žiūrėti.Screen protector puikiai per Žiūrėti, Suteikia itin aukštos raiškos aiškumo.

Suapvalinta briauna, skirtas užtikrinti sklandų patirtį, taip pat pagerėjo chip-atsparumas;Į oleophobic danga apsaugo nuo per didelės paimti ir naftos dėmių ir daro filmas, lengva valyti.

Silikono burbuliukų, klijais, laikosi planšetinio kompiuterio ekraną be jokių tarpų ar burbuliukai, paliekant jautrumas nesikeičia.

Built-in anti-sugriauti plėvele, kad apsaugotų jus ir jūsų Žiūrėti - jei ji daro pertrauką, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios laikytis kartu, todėl saugiau vartotojams.

Išvengti įbrėžimų ir sugeria smūgius.Nuo kraštus Žiūrėti ekrane, yra labiausiai tikėtina, dalys, krekas, screen protector, taip natūralus reljefas, kad Žiūrėti būtų išvengta skaldos.

Rinkinį Sudaro: 3x Screen Protector

Žymos: "huawei" porsche gt2 žiūrėti, "huawei" žiūrėti gt2 pro priedai, "huawei" gt2 smartwatch priedų, "huawei" gt2 žiūrėti reikmenys elegancija, huwawei smart žiūrėti gt2 priedai, "huawei" žiūrėti gt2 bracelete, hwawi žiūrėti gt2 priedai, "huawei" žiūrėti gt2 bandje, "huawei" gt2 žiūrėti pullers, "huawei" gt2 žiūrėti priedai.

Kalbos /
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Grūdintojo stiklo
Suderinamumas Už "Huawei" GT2 46MM
Tipas Ekrano Apsaugų
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas HIPERDEAL
Funkcija /
Kiekis 3pc

Parašykite savo atsiliepimą!

3PCs Juosta kalibravimo Kino Grūdintas PET Ekrano apsaugos Huawei GT2 46mm Sprogimų Smart Watch band Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai