MOOL Duris Varpelių,Bevielis Verslo Durų, Judesio Detektorius, Jutiklis " Smart Lankytojų doorbell Home Security Driveway Signalizacija su 1 Kištukas

Nauja

€9.89

LENGVAS MONTAVIMAS: Kaip šis lankytojas varpelių, nėra jokių laidų paleisti, nr įrengimo hassles, jutiklis yra siena mountable.Vieta teisingą baterijos (3 x AAA tipo baterijos)(nepridedami), į Jutiklis, įsitikinkite, kad baterijų, buvo įdėti į tinkamą poziciją.

Pritvirtinkite Jutiklio tinkamai, durų, langų rėmų, važiuojamosios kelio dalies, kelio pėsčiomis, kieme ar kur jums reikia.Įjunkite imtuvą ir garsumo teisę poziciją.Dabar nuotolinio detektyvas sistema veikia su infraraudonųjų spindulių aptikti technologija.Vieta Imtuvas vietą lengva pasiekti.Kai Jutiklis aptinka judesį, Imtuvas bus girdimas garso ir LED lemputė pradės mirksėti.Prašome palaukti 30 sekundžių po įjungimo Jutiklis & gavėjas įjungtų.

Imtuvas Jungiklio Nustatymas: 1)Muzikos šaltinis: 38 skirtingų muzika už neprivaloma, naudoti išorinį mygtuką "muzika" baigti. 2)funkcija garsumo reguliavimas: yra trijų rūšių apimtis (aukštų, vidutinių, žemų) pasirinkimą. 3)Nustatykite garso ir tylos

Teisinės Atsakomybės Apribojimas: 1. Svarbu: atkreipkite dėmesį į Jutiklio & Imtuvas atvykimo/išvykimo varpelių apsaugotose vietose, kad būtų išvengta kontakto abiejų vienetų formą vandens ir tiesioginių saulės spindulių. 2. Kai LED indikatorius neatneša, baterijos galia yra maža, ar miręs.Tuo metu jums reikia pakeisti baterijas. 3. Švarus Jutiklis reguliariai drėgnu audiniu, kad būtų išvengta užsikimšimas jutiklis purvo ar kokių smulkių dalelių.

4. Stenkitės, kad jis tose srityse, kur jis bus ne gauti šlapias.Be to, per sunkūs audros & sniegas, rekomenduojama, kad mazgas turi būti perkeltas viduje arba į saugią vietą. 5. Niekada nebandykite išnarstyti vienetų. 6. Kai įrenginys nenaudojamas, išimkite baterijas; švarus abiejų vienetų ir saugoti vienetų sausoje, vėsioje vietoje. 7. Kiemo pavojaus nėra žaislas ir turėtų saugoti nuo vaikų.

Patogus: durų bell varpelių turi 2 rūšių pasirinkimas (LED Flash/Garso ir LED Blykste)

EFEKTYVUS ATSTUMAS: Darbo diapazonas yra iki 70 metrų.Infraraudonųjų spindulių aptikimo atstumas yra 3-7 metrų.Ji gali būti sėkmingai panaudota jūsų namuose, biure, parduotuvėje, viešbutyje ar kitus pastatus.

PIR TECHNOLOGIJA: Mūsų jutiklis naudoja " state-of-the-art pasyvus infraraudonųjų spindulių (PIR) jutiklį aptikti jokių judėjimo aptikimo diapazonas.Puikiai tinka ilgai, arba paslėptas, važiuojamosios dalies ir leidžia jums, todėl įspėjimo, kai svečiai (arba įsibrovėlių) artėja.

Medžiaga: ABS

spalva: balta

Darbo Įtampa Imtuvas: 110V-240V

Darbo Įtampa PIR Jutiklis: 4.5 V(3 x AAA tipo baterijos)(nepridedami)

Imtuvo dydis: 76*80*33mm

PIR Jutiklio dydis: 80*59*45mm

Svoris: 0.16 kg

Siekiant išvengti melagingų suveikimų

1. Prijungti Jutiklį, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių, pvz., pagal iškyša, kuriems srityje, ar ne-metalinė dėžutė.

2. Nedėkite Jutiklis tose srityse, kur vėjas bus perkelti jį, taip pat stenkitės, kad Jutiklis aišku, kelias į Imtuvą, todėl, kad jūs galite gauti optimalų našumą.

3. Ji gali būti naudinga (jei jūs ne bandė dar), norėdami perkelti ir prijungti Jutiklį aukštesnę poziciją, tada kampas Jutiklis žemyn į veidą važiuojamosios kelio dalies.Tai gali tikimės, kad sumažinti trikdžius objektus ir atstumas nuo saulės spindulių.

4. Galiausiai, jei nė vienas iš šių pasiūlymų, pagalbos, bandykite bakstelėti per mažai jutiklio plotas su juoda juosta, nes tai gali sumažinti Jutiklio jautrumą.

Pakuotės Turinys:

1* plug-in imtuvas

1* infraraudonųjų spindulių detektorius.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: durų kamuolys fotoaparatas, signalizacijos kerui, signalizacijos durų, bell judesio jutiklis, važiuojamosios kelio dalies kamera signalizacijos, kamera judesio jutiklis žadintuvas, "android" endoscop, važiuojamosios kelio dalies įspėjimo, cacazi balta belaidį durų skambutį, vedio durų bell wireless.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris N6
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas FGHGF

Parašykite savo atsiliepimą!

MOOL Duris Varpelių,Bevielis Verslo Durų, Judesio Detektorius, Jutiklis " Smart Lankytojų doorbell Home Security Driveway Signalizacija su 1 Kištukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai