Karinės Shemagh Šalikas Taktinis Dykuma Arabų Keffiyeh šalikas arabų Medvilnė, Plonas, Šalikai

Nauja

€4.58

Karinės Shemagh Šalikas Taktinis Dykuma Arabų Keffiyeh šalikas arabų 100% Medvilnės 1pc

Arabų Shemagh Keffiyeh Medvilnės skara Skara Tan , Alyvuogių Žalia , BALTA-JUODA, Dydis 110 X 110 CM

Tai originali Aukščiausios Kokybės Arabų šalikai!Mėgaukitės šiuolaikinio stiliaus su šiuo Arabų skara, ji gali būti derinama su bet kokios spalvos ir stiliaus.

Šie Arabų šalikai, taip pat žinomas kaip Keffiyeh ar Shemags yra tradicinis Arabų simbolis dėvėti.Šis nuostabus ieškote tradicinių Arabų skara, žinomas kaip keffiyeh, priemonių, 110cm iki 110cm.Pasiūta iš austinės medvilnės, su kafiyah Ji rišti kutas baigiasi ir minkštųjų jaustis.Jį galima dėvėti kaip galvos skara ar kaklą.pagaminti iš plonos medvilnės ir tikrai patogūs dėvėti.

Arabų šalikas yra naujas mados dizaino, todėl jums jaustis kaip royal sheiks!Traškus spausdinti atrodo aštrių nuo t-shirts ir traukia atsitiktinis pagrindai kartu paprasta, aštrų stilių akimirksniu.

Pagaminti iš 100% medvilnės šis šalikas yra puikus žiemos padengti, nuolat jus šilta, o ieško madinga.Šis šalikas yra natūraliai šviežia, kvėpuojantis, minkštas ir šiltas.

Tai kvėpuojantis medvilnės audinio, todėl šis šalikas puikus vasaros wrap, išlaikant jums atvėsti per tuos šiltesnių dienų.Šis Arabų Šalikas yra tobula merginos ir vaikinai!

Žymos: balaclava balta, disponuoti kaukė, knitt šalikas vyrams, meno molbertas stendas, šilko šalikas, legalis 4000, bandana lankelis, kuprinė mielas mini, vyrų žiemos skara, backapcks.

Modelio Numeris Taktinis Šalikai
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas DVASIA TAKTINIS
Modelio Tipas Kietas
Stilius Aktyvus

Parašykite savo atsiliepimą!

Karinės Shemagh Šalikas Taktinis Dykuma Arabų Keffiyeh šalikas arabų Medvilnė, Plonas, Šalikai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai