CoolChange Dviračių Veido Kaukė Filtras Anit-rūko Anit-taršos Kvėpuojantis KD2.5 Activ Anglies Respiratorius Sporto Dviračiu, Kaukę Nuo Dulkių.

Nauja

€5.37

Pirmos klasės aptarnavimas išsklaidyti visas abejones Nemokamai išsiųsti ar grąžinti kokybės problema Visa grąžinamoji išmoka, pristatymo nepavyko Logistikos stebėjimo priminimas Prekės vaizdo rodymo paslauga Jei jūs vis dar turite abejonių, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Produkto informacija: Gamintojas: CoolChange Modelis:Aktyvintos Anglies Dulkėms Kaukė Dydis: Vienas dydis,free dydis Lytis: Unisex/Vyrai/Moterys Pareigos: Kovos su tarša 2.5 PM Scena: Dviračių sportas, Motociklų sportas, Bėgimas, Dviračiais, Trekas, Žvejybos, Žygiai Alpinizmas, Kempingas, Sporto maloniai Prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.Pareigos: Tinka dulkių, kovos su transporto priemonių išmetamųjų teršalų, anti-žiedadulkių alergijos, KD2.5,dviračių, pėsčiųjų, slidžių ir kitų veiklos lauke Ypatybė: keičiamas filtras, KD2.5 aktyvios anglies filtras sustabdyti smogas ir migla veiksmingai.Tiek 2 pusių veido kaukė yra kvėpuojantis, kad sumažėtų kvėpavimo takų pasipriešinimas, laisvas kvėpavimas ir laisvai eiti į priekį. 1. kaukė gali būti plaunami ir pakartotinio naudojimo, ir filtras yra rekomenduojama keisti kas 5 dienas. (Rūkas zonos, priklausomai nuo situacijos (filtras, tampa juodos arba pažeistas, pakeiskite jį laiko) 2. medžiagos kaukė yra pagamintas iš tinklinio audinio, šiek tiek kvapas yra normalus, galite pašalinti filtrą pirma, (pamerkti į šiltą vandenį 15 minučių, skonis bus lėtai išnyksta, kad filtras nėra galima plauti)

Aktyvintos Anglies Apsaugos Kaukė

Judėjimas, Anti-dulkių, Kasdien laisvalaikis, Lauko dviračių, metalo Apdirbimo, Oro filtravimas

Prekės informacija

Ausų Kabinti Dizainas, Kvėpavimo Vožtuvas, Kruopštus, Apdailos, Magija Juosta

Apsaugoti jus visą laiką

Veiksmingai filtras, kietųjų dalelių, dulkių ir dulkinio lašeliai ore

Penkių sluoksnių medžiagos

≥95% filtravimo efektą, geriau apsaugoti savo sveikatą 1. sluoksnis: a išorinio Spunbond sluoksnis ,Išvengti skysčio purslų ir didesnių dalelių 2. sluoksnis: aktyvintos anglies filtro sluoksnis ,filtras cheminė tarša, oro 3. sluoksnis:lydymo ir pūtimo būdu gautas medžiagos sluoksnis,filtravimo mažesnių 0.30 mikronų dulkių 4. sluoksnis: šarvo lydymo ir pūtimo būdu gautas sluoksnis, filtravimo KD2.5 dalelių 5. sluoksnis: Spunbond Neaustinės medžiagos, vidinis sluoksnis, patogiai & švelni,Gera oda-draugiškas

Dvigubo kvėpavimo vožtuvai

Į kondensacinė plėvelė yra sandariai uždarytas per įkvėpus, ir kondensacinė plėvelė yra atidarytas per kvėpavimo

Ausų kabinti dizainas

Aukštos elastingas dirželis +ausų kabinti dizainas, tinka veido, ir turi gerą sandarinimo veiklos

Patogus magija dirželis dizainas

Magija dirželis pritvirtinti , lengva nešioti ir pašalinti

Lengvai pakeiskite filtro

Sukimas prieš laikrodžio rodyklę, Nuimkite kvėpavimo vožtuvas, Pakeisti filtrą pagal laikrodžio Rodyklę, įrengimas

Ekranas

Žymos: kn 95mask, disponuoti kaukė, veido mados kaukė, kaukė paintbal, kaukė burną, cubrebotas ciclismo, veido kaukė vaikas, kaukė laikiklis vyras, apsaugoti virusas, mans nagų kaukė.

Prekės Pavadinimas CoolChange
Medžiaga Lycra
Modelis 2000705
Function2 Atsparus dulkėms, vėjo, kvėpuojanti
Lytis Unisex/Vyrai/Moterys
Function1 Kovos su tarša 2.5 PM
Sportas Tipas Dviračių sportas, žvejyba ,žygiai ,alpinizmas, kempingas, sporto, bėgimas
Sezonas Ruduo, Vasara, Žiema
Tipas Pusę veido kaukė dangtis
Dydis One size,free size
MTB, Road Bike, Motociklų

Parašykite savo atsiliepimą!

CoolChange Dviračių Veido Kaukė Filtras Anit-rūko Anit-taršos Kvėpuojantis KD2.5 Activ Anglies Respiratorius Sporto Dviračiu, Kaukę Nuo Dulkių.

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai