Kritimo bokštas su phantom "Bam Bumas", stalo žaidimas, dešimtoji Karalystė 01741дк

Nauja

€6.88

Kritimo Bokštas "Bam " Bumas" -Žaidimas įdomus company", kurios be pastato bokštas yra pridedama naujų elementų-fantomas.Kiekvienoje trečioje juostoje yra linksmas užduotis, kurias turi atlikti tai, kas gaus elementas iš bokšto.

Žaidimas apima specialų kampe.Su jo pagalba mes turime surinkti bokštas.Ten bus 8 eilutes iš trijų brusochka bokštas.Kaimyninėse eilučių brusochki tuo pačiu metu turi būti kartu.Tada jums reikia apversti bokštas ir padėkite jį ant stalo.Kampe neleis bokštas trupėti arba pakeisti forma.Galite pašalinti kampe ir pradėti žaisti.

Taisykles žaidėjai gali įdiegti savarankiškai, tačiau tradiciškai ištraukite barų, savo ruožtu, ir su viena ranka.Šie strypai yra išdėstyti iš viršaus tie, kurie ištraukė juos lygiagrečios viena kitai iš eilės ir vieną apatinėje eilutėje.Čia gali būti trys eilės, o dvi ar net viena juosta.Jis praranda tas, kuris bus sunaikinti bokštą.

Įdomus bus įtraukti buvimas užduotis Brooks.Čia daugelis galės rinktis-arba tapti dviejų minučių alkanas муравьедом, arba ištraukti kita, labiau "sunku" baras.

Užduotis (Phantom) yra taikomas barai su specialiais dažais, jokių filmų norėdami įdėti, atidaryti langelį ir žaisti.Dažai yra saugūs, patvarūs ir dėvėti, atsparus vandeniui.

Į komplektą įeina:

54 mediniai baras

Kampas

Naudotojo Vadovas

Žiūrėti video apžvalga Žaidimai "bam bumas Bokštas" su Phantom

Žymos: audi bam, cupra r, shocker, audi a3 žarna, leon cupra, apx, pipirines, baby tv, audi tt įsiurbimo, 4 ministras.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Kritimo bokštas su phantom "Bam Bumas", stalo žaidimas, dešimtoji Karalystė 01741дк

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai