6 rankenos ne ruožas lauko laisvalaikio oro joga hamakas

Nauja

€27.17

Produkto Pavadinimas: Anti-gravity Jogos Hamakas

Aprašymas:

1. Funkcijos: Fitneso įranga

2. Medžiaga: 210T Nylon, visuotinai žinomas kaip parašiutu medžiaga, ne ruožas

3. Spalva: 1# Tamsiai raudonos jogos hamakas,

2# Tianlan spalva jogos hamakas,

3# Bao mėlyna jogos hamakas,

4# raudona jogos hamakas,

5# sidabro pilkos jogos hamakas,

6# orange jogos hamakas,

7# juoda jogos hamakas ,

8# Vaisių Žalia Jogos Hamakas,

9# Violetinis Jogos Hamakas,

10# Geltona Jogos Hamakas,

11# Baltas Jogos Hamakas,

12# Tamsiai Žalia Jogos Hamakas,

13# Rožinė Gama Hamakas

4. Dydis: 250x150cm (rankinis matavimas turi klaidų)

Funkcija:

1.Vibrantly spalvos ir lengvas mirguliavimas jogos studija kokybės oro sūpynės trapecijos nustatyti gražiai paruošta iš didelio stiprumo parašiutu medžiagos audinys.

2. Multi-kilpa alpinistas stiprumo daisy grandines, siūlanti geležies, plakiruoti apkrova 200 svarų per kabinti dirželis užtikrinti jūsų saugumą dėl bet kurios iš mūsų oro joga hamakai

3. Ar naudojant jį inversijos terapija, stuburo išskleidimo arba viršutinės kūno stiprumas pastato, pavyzdžiui, naudojant jį kaip cinkavimas stovi, universalus oro jogos diržas yra tikrai pagyvinti jūsų sveikatai.

4.Būdų, kaip Naudoti - Jis veikia kaip pasinaudoti sūpynės, joga, trapecija, inversija, trapecija, inversija hamakas sūpynės ir oro sūpynės.Puikiai tinka pradedantiesiems arba patyrusiems tiek!

5.Jūs galite įdiegti oro joga hamakas vidaus, lauko, naudojant duris mount baras, stakta, veikiami šviesos, medžio šaką, lubų kalno, idealiai tinka treniruotėms oro jogos bet kur.Prašome atkreipti dėmesį, kad Montavimo priedai neįtraukiami.

Diegimo žingsniai:

1 (Šį produktą nėra kabinti plokštė, pratęsti diržo ir pan., jeigu jums reikia įsigyti papildomai) Pirmiausia įdiegti kablys, fiksuotas plokštės arba iš plieno vamzdžio, kad gali pakelti svorį ant lubų.Atstumas tarp dviejų kabliukų yra pageidautina, 50 cm iki 80 cm.Tvirtinimo kabliukai ir pan., reikia perforuotas ribos, ir pakabinamų lubų netinka montavimas (įrengimas turi būti fiksuotą objektą, kuris gali pakelti svorį)

2 anti-gravity joga hamakai yra perlenkta nuo 1,4 iki 1,6 metrų ilgio.Jei šviesos viršuje yra didesnis nei 2.7, jums reikia pridėti chrizantemų virvę (papildomi, jei reikia)

3 užsikabinęs alpinizmo kabliukais abiejuose galuose anti-gravity jogos hamakas pabaigoje chrizantemų virvę.

Pastaba:

1 paramos taško kabinti jogos hamakas turi būti tvirtas, ir kabinti aukštis vadovas turėtų būti sustabdytas nuo žemės ne daugiau nei 15 cm, kad netyčia nukristi ir susižeisti.

2 Prašome patikrinti, ar joga hamakas kabo, kablys, yra laisvi ir chrizantemų virvė yra pernelyg dėvėti prieš naudojimą.

3 Išvengti tais mygtukais arba aštrių daiktų, kad yra pažeistos su jogos hamakas.

4 audinys šio produkto nėra atspari ugniai, prašome laikyti atokiau nuo ugnies.

5 Atkreipti dėmesį į švaraus ir lygaus žemės aplink jogos hamakas, išvengti vietą, kurioje yra aštrių ir kietų objektų, tokių kaip žvyras ir filialų.

8. Savybės: audinys šio produkto priima naujas aplinkai draugiškas vientisos spalvos, o spalva gali būti ilgalaikis šviesus ir naujas.Jokio neigiamo poveikio organizmui; pagaminti iš didelio tankio nailono šilko.Kalbant apie atsparumas, jis gali pakelti svorį 200~300 kg. (Bet tai nėra įmanoma mesti aštrus daiktas); Šis produktas tinka pradedantiesiems, tarpinių ir pažengusiems studentams joga.

pakavimo sąrašas:

Pagrindinis lova*1

rankena*6

metalo sagtis*4

audinio maišelis*1

OPP krepšys*1

Žymos: fiit jogos kilimėlis, oro hoopas, skristi joga, hamaca joga, sporto salė, paukščių lauko, už ruožas, sūpynės joga, oro hamakas joga, oro šilko, hamakas joga.

Parašykite savo atsiliepimą!

6 rankenos ne ruožas lauko laisvalaikio oro joga hamakas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai