Šveicarija prabangos prekės mechaninė žiūrėti vyrai Dvigubai Skeletas MoonPhase vyrų automatinis laikrodis atsparus vandeniui laikrodis sporto montre valandą

Nauja

€130.56

Produkto Aprašymas

2019 Naujas Bestdon vyrų laikrodžiai top brand prabanga vandeniui 50m skaitmeninė laiko skalę, mechaninė automatinė, judėjimo karių, prabangos prekės riešo žiūrėti geunine odinis dirželis bauda plieno žiūrėti ratą analoginis verslo mados atsitiktinis vyras visiškai plieno metalo apyrankės laikrodžiams, smart prabangos dovanos, nemokamas pristatymas Gamintojas : Bestdon Prekės Nr. : D7164 Dial Spalva : Juoda ,sidabrinė , rožinė aukso , balta Dirželio Spalva: Juoda , ruda Funkcija : Data vaizduoklio Veikimas: 50M Vandeniui, Laiko skalė: Žiūrėti ratas: 316L bauda plieno Judėjimo žiūrėti: Automatinis Mechaninis laikrodis judėjimo Veidrodis : Hardlex veidrodis, Įbrėžimų-pasipriešinimo , telefono ryšys Medžiaga: 316L Bauda full steel žiūrėti atveju Sagtis: Drugelis dukart spustelėkite užsegimas Juostelės Medžiaga: natūralios odos dirželis Pakuotė: Prabangus žiūrėti dėžutė, Instrukcija, Garantinė kortelė, Garantija ( SF832922): 1 Metų (Išvaizda dirbtinių žalą peržengia garantija . ) .Gaminio Dydis, kaip nurodyta toliau: Ciferblato skersmuo : Apie 44mm , Veidrodis skersmuo: Storis : Apie 15 mm Dirželio ilgis ( įskaitant dial) : Metalas apyrankės-apie 21cm ,.Odinis dirželis apie 22cm Net pasverti : plienas, apie 130g , oda apie 80g .Prašome atkreipti dėmesį (SF: 832922) . 1. Visi matmenys yra rankinis matavimo, jie gal turi nuokrypį.Prašome natūra teikiama pirmenybė. 2. Dėl įtakos šviesos, fotografavimas, vaizdų, spalvų gal turi nuokrypis, prašome natūra teikiama pirmenybė. 3. Bet žiūrėti negaliu atsparus KARŠTO vandens.Taigi, prašome don ' t dėvėti bet žiūrėti į KARŠTOJE vonioje. 4. Prašome patikrinti, ar žiūrėti karūną buvo stumiama į, ar kitur, vanduo patenka iš lajos. .Prašome atkreipti Dėmesį, naujos Mechaninė Žiūrėti : Stalo karūną be traukti valstybė yra likviduota.Mes rekomenduojame, kad jūs vėją maždaug 30 kartų naujo žiūrėti arba tuščiosios eigos žiūrėti ilgą laiką. .

Apie Mus

Esame profesionalus žiūrėti supllier.Mes paramos OEM, ODM, Didmeninė , Pritaikyti ir Lašas laivybos . .Siuntos ir Muitinės formalumus 1. Pristatymo laikas Išsiųstas www.levandu-kalnelis.lt standartinis pristatymas arba Paštu , paprastai reikia 10 iki 60 dienų , Brazilija turi kelias bus atidėti iki 90 dienų.Išsiųstas DHL ar Fedex IE ar AVS , paprastai reikia 5 iki 25 dienų . .Svarbi Pastaba: Jei pasirinksite kaip DHL siuntos, prašome įsitikinkite, kad jums spręsti yra ne priklauso DHL, atokioje vietovėje, ar gali būti, už papildomus $40 atokioje vietovėje pristatymo mokestis, galite patvirtinti su jumis interneto paslaugos apie savo adreso, prieš priimdama nutartį, ar galite patikrinti, ar jūsų adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje arba ne DHL svetainėje. . 2. Custom Muito ar Importo Mokestis Sąrašo kaina nėra jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už užsakymą muito ar importo mokesčių savo šalyje.Paprastai, jums nereikia mokėti jokių muitų ar mokesčių, Tik turi kelias gal reikia mokėti muito.Tai priklauso nuo jūsų šalies muitų politika. 3. Drop Laivyba Mūsų pakuotės nėra, bet kokia kaina ir užsakymo informacija , taigi jums nereikės nerimauti apie Drop Laivyba. .Garantija ir Garantijos 1. Yra 12 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu. . 2. Visos prekės yra visiškai naujos ir praėjo kokybės patikrinimas. . 3. Jei nesate patenkintas, kai jūs jį gauti ir norite grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. (Bet Grąžinama Prekė turi būti savo pradinę būklę, kaip ir mes išsiųstas jums . ) .Mokėjimo 1.Mes priimame sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti www.levandu-kalnelis.lt. 2.Tai yra mokėjimo pagalbos centras: http://help.www.levandu-kalnelis.lt/categories_Payment.html. .Atsiliepimų Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis , Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ( 1 darbo diena ) .Jei esate patenkinti mūsų prekėmis , prašome pateikti mums 5 žvaigždžių gerų atsiliepimų .Tai bus dėkingi.

Žymos: vyrai skeletas žiūrėti, laikrodis mėnulio fazė, moonphase, drakono skeleto žiūrėti, vyrai žiūrėti, adidas netikrą laikrodžiai, moonphase žiūrėti, Bestdon, richard malūnas žiūrėti, aparatas žiūrėti.

Stilius Mada & Atsitiktinis
Byloje Formos ROUND
Funkcija Atsparus Vandeniui
Prancūzija Žodžiai montre homme de marque luxe uomo orologi di marca famosa lusso
spalva Juoda, aukso, sidabro, balta, juoda ,ruda, 2019 naujos žiūrėti
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Reikšminiai žodžiai 1 horloges mannen / siųsti / laikrodis vyrams / erkek siųsti / skiltis siųsti / orologi
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Juostos Plotis 22mm
Elementas Skeleto,mėnulio fazės ,dienos, mėnesio, nardymas, atsparus vandeniui
Byla Storis 10mm
Raktiniai žodžiai montre homme marque de luxe / relojes hombre 2016 / hodinky
Medžiaga Odinis Dirželis Žiūrėti
Garantija 12Months
Užsegimas Tipas Sagtis
Ispanija Žodžiai deportivos relojs hombre de marca lujo famosas masculino cuarzo
Ciferblato Skersmuo 44mm
Modelio Numeris D7164
Prekės Pavadinimas Bestdon
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Juostos Ilgis 21cm
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Brazilija Žodžiai esportivo relogios dos homens marca luxo masculino relogio de pulso
Vokietijos Žodžiai uhr, uhren, uhren damen, uhren vyrai, 2017 Naujas
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Šveicarija prabangos prekės mechaninė žiūrėti vyrai Dvigubai Skeletas MoonPhase vyrų automatinis laikrodis atsparus vandeniui laikrodis sporto montre valandą

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai