1.4 M Dukart linija Rainbow Modelis Paraglider Minkštas Rūšių Aitvaras Vaikų Lauko žaidimų Rinkinys Nailono Kite Kite Tinklelio Linija

Nauja

€7.56

1.4 M Dukart linija Rainbow Modelis Paraglider Minkštas Rūšių Kite Vaikams Produktas

Aprašymai:

- Aitvarai buvo maloniai nustebinti ir džiaugiamės, daugybę kartų tiek vaikams, tiek suaugusiems.Pataikyti į paplūdimį ar parke, akcijų magija su savo vaikais ir sukurti atsiminimai, kuris truks visą gyvenimą, kaip pavasaris ateina.

- Mokymosi, kaip pradėti ir kontroliuoti aitvarą padės vaikams sukurti koordinavimo ir kritinio mąstymo įgūdžius, labai praktiškas aplinkos.Be to, jie gali jausti jaudulį sėkmės, kai jie pagaliau pradėti jį.

- Lengviausia surinkti ir laikyti: Šis aitvaras yra berniukas ir mergaitė pradedantiesiems.Ji specialiai sukurta paprastas surinkimas.Pagamintas su netoksiška medžiaga, ji ateina su kid-friendly rankena, o featuring labai stabilios krovos rezultatus.

- Lengva skristi: Plaukioja šis didžiulis aitvaras ypač atsižvelgiant vėjo reikalauja tam tikrų įgūdžių.Tai paprasta flyer yra specialiai sukurta, kad būtų stabilus ir nėra sunku pradėti bet kokio lygio vėjo.Tvirtas audinys kūno ir uodegos gali būti naudojamas daugelį metų.

Produkto Parametrai:

- Pavadinimas: paraglider moliuskų rūšis aitvaras

- Medžiaga: aukšto tankio patikrinta medžiaga -

Dydis: plotis apie 1.4 m / 55.12 - iš Šonkaulio: minkštas kūnas be šonkaulių

Pakavimo Sąrašas: 1 * Kite 1.4 M Dukart linija Rainbow Modelis Paraglider Minkštas Rūšių Kite Vaikams

Žymos: vaikai aitvarą, merginos aitvarai, paraglider krepšys, skristi aitvaras, aitvaras line winder, karpis varantys, frameless minkštas aitvaras, įranga, parasparnių sportas, parasparnių krepšys, pilnas parasparnių sportas.

Elemento Tipas Nustatyti
Medžiaga Poliesteris
Formos ilgai
Įspėjimas laikyti atokiau nuo ugnies
Modelio Numeris 1.4 m
Amžius > 8 metų amžiaus
Prekės Pavadinimas zhenwei
Aitvarai Priedų Tipas Aitvaras & Ritės Krepšys
Lytis Unisex

Parašykite savo atsiliepimą!

1.4 M Dukart linija Rainbow Modelis Paraglider Minkštas Rūšių Aitvaras Vaikų Lauko žaidimų Rinkinys Nailono Kite Kite Tinklelio Linija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai