5Plane Abstrakčiai Raudona Gėlė, Drobė, Tapyba Kartu Anotacija Raudonos Aguonos, Plakatų ir grafikos Sienos Meno Nuotrauka Už Kambarį

Nauja

€13.77

5Plane Abstrakčiai Raudona Gėlė, Drobė, Tapyba Kartu Anotacija Raudonos Aguonos, Plakatų ir grafikos Sienos Meno Nuotrauka Už Kambarį

Spausdinti Tapybos Dydis:

55x100cm=20x30cmx2+20x40cmx2+20x55cmx1

80x150cm=30x40cmx2+30x60cmx2+30x80cmx1

100xx200cm=40x60cmx2+40x80cmx2+40x100cmx1

Arba kitas dydis, Prašome susisiekti su mumis, mes citata jums kainos

Iš Viso Drobė Dydis:

Mes dažų papildomai 5 cm iš kiekvienos pusės, iš kiekvienos grupės, dėl frameing , pavyzdžiui, tapybos dydis 40x60cm , bendras drobė dydis yra : (5+40+5) x (5+60+5) = 50x70cm

Medžiagos :

atsparus vandeniui polyster canvs ir pigmentinio rašalo

Apdorojimo laikas :

1 2 dienų po to, kai jūs patvirtinti mokėjimą

Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, tapyba, yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašinos.

Priminti mūsų klientams apie tai, kas>>> 1.Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų, spalva objektai yra šiek tiek skiriasi nuo "rodyti paveikslėlius" parduotuvėje. 2.Tai puikios kokybės nuotraukas drobė yra be rėmo, laikykite žemyn, laivybos išlaidų, tačiau šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti pasirengusi rėmas lengvai. 3.Kiekviena drobė, tapyba turi 4-5 cm papildoma balta briauna 4 pusių ( kaip Nuotraukoje Nėra, 1 laida ) , tai ištemptas po to, kai gavote drobės, paveikslai, jei turite kitų poreikių( nereikia balta krašto ar reikia baltas kraštas su kitų dydžių, ar reikia Veidrodžio efektą krašto) , prašome susisiekti su mumis ir 4.Tai neįrėminti tapybos supakuoti į Vamzdelį.Būkite atsargūs, kai jūs išpakuokite paketas su peiliu, neleisk ašmenys nulio drobės.Jei yra dažų kvapas naujų tapybos, kad yra normalu.Ir kvapas yra ne žalos žmogaus kūno , lengva naudoti. 5. Užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienų, jei sandėlyje; bus išsiųsti per 3-5 darbo dienų, jei sandelyje. 6.Jei jums reikia kito dydžio, susisiekite su mumis!Taip pat priimame užsakymą aliejaus tapybai.

Mes Palikti Papildomų 4-5cm Balta briauna rengiant tapybos, kaip ( No. 1 ) paveikslų paroda , pavyzdžiui, jūs perkate tapybos dydis : 50x70cm , iš Viso Dydžio drobė gavote yra : (4+50+4) x (4+70+4) = 58x78cm pavyzdžiui, jūs perkate tapybos dydis : 75x105cm , iš Viso Dydžio drobė gavote yra : (5 + 75+5 ) x (5 +105+5 ) = 85x115 cm, Jei norite užsisakyti papildomų 5cm spalva veidrodis krašto ( N0.2 ) Piectre Rodo , prašome ją palikti mums žinutę .

Mes esame Gamintojas drobė spausdina ir Aliejaus Tapybai Yiwu Miestas ,Zhejiang Provincija ,Kinija .Mūsų Gamykloje apima plotas 3500 kvadratinių metrų , turime 8 nustato Skaitmeninio Spausdinimo Mašinos ir 53 menininkų .Mes turime 8 metų Tarptautinio verslo Nuo 2008 metų , Mes galime laivas Oro ir Jūros Konteinerių ,Jei jūs turite planą, pirkti daugiau , prašome susisiekti su mumis , mes atsiųsime mūsų naujausias katalogai ir geriausios kainos .

Galite Mokėti Kreditine Kortele arba kitiems Privatiems Banko Kortelę per Alipay Tiesiogiai , Jūs taip pat gali sumokėti per Western Union, Paypal, arba T/T Banko pavedimu, Pinigų, Prašome leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors klausimų .Ačiū .

-Visi užsakymai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino,Jei kai kurie Modeliai turime Sandėlyje , Ji gali laivas per vieną dieną ,Jūsų užsakymai bus išsiųsti per Pašto Registruotu Oro Paštu, EMS, Epacket, DHL, "FedEx" ir UPS.

-Paprastai laivybos laikas bus užtrukti apie 7-30 darbo dienų.Tai priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jei jums nereikia gauti jūsų sklype per mėnesį, nedelsdami susisiekite su mumis.Mūsų kaina neapima visų importo mokesčių, ir jūs esate atsakingi už muitus.

-Visos mūsų prekės bus išsiųstos nurodytu adresu siūlomas pirkėjams, prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai prieš mokėjimą.Taip pat galite palikti mums pranešimą keisti adresą kol mes laivą iš savo sklypo.Kai ją išvežti, jis negali būti pakeistas, bet daugiau.

-Stebėti internete prieinama.Sekimo numerį ir interneto svetainėje bus siūloma kai daiktai gabenami.

Prašome įsitikinkite, kad pasirinkote tinkamą Dydį ir Spalvas prieš savo patvirtinti mokėjimą.

Mes Grąžinsime jums, jei grįšite jis elementus per 7 dienas nuo gavimo jūsų dėl kokios nors priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų Originalus Sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne grąžinti visą sumą, Jeigu tai atsitiko , pirkėjas turi taikyti Ieškinio su logistikos kompanija padengti išlaidas, žalą ar nuostolius .

Prašome palikti Atsiliepimus su 5 Žvaigždėmis, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai naudingi kitiems pirkėjams ir jav .

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą dėl laiko, kad jums malonu .Ačiū jums labai .

Žymos: aguonų troll plakatas, plakatas raudonos aguonos, kavos sistemą, kpop drobės plakatas, plakatas christie aguonų, garsaus aguonų tapyba, dažų watercolour, skaistalai sienos menas, aguonų plakatas, nuotraukos aguonų.

spalva Pats, kaip originalaus Dizaino Sienos meno nuotrauką
Rėmas Mes galime įrėminti paveikslą taip pat
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Formos Nereguliarus
Nemokamas Pristatymas Taip, Lašas shpping
Originalus Taip
Tipas Drobė Spaudiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Drobė
Medžiagos Atsparus vandeniui, drobė ir pigmentinio rašalo
Stilius & Įranga, Biuro Įranga, Namų Dekoravimas, Tapyba Aukštos Kokybės Skaitmeniniu Spausdinami nepakartojama dovana vaikų namų dekoro
5 Gabalus Kartu Gėlės Plakatai Modernus Paveikslai Tapyba Kartu Gėlės Plakatai
Prekės Pavadinimas YWDECOR
Neįrėminti Drobės spausdintos tik( be rėmo)
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Modelio Numeris PP1891
Technics Purškiamojo Dažymo
Pritaikytas dydis, ir dizainas gerai Unframe
Pakavimas Valcavimo Vamzdis
Forma Vieną
Stilius abstraktus
Dalykai Natiurmortas
Produkto useage Namo,Namo,Gyvenamieji Kambariai,Miegamieji,Biurai,Kavinės,Viešbučiai
Yra Protingas Prietaisas No

Parašykite savo atsiliepimą!

5Plane Abstrakčiai Raudona Gėlė, Drobė, Tapyba Kartu Anotacija Raudonos Aguonos, Plakatų ir grafikos Sienos Meno Nuotrauka Už Kambarį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai