6Inch Makiažo Veidrodėliai LED 1X/5X Priartinimas prie Sienos tvirtinamas Reguliuojamo Makiažo Veidrodėliai Dual Arm Pratęsti 2-Veido Kosmetikos Veidrodėliai

Nauja

€21.21

RM11689320435335045

SAVYBĖS:

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA:

Pagamintas iš aukštos kokybės chromo apdailos & stiklo medžiagos.Norėdami suteikti jums gražus makiažas aplinka, mes stengiamės pasiūlyti aukštos kokybės produktą už gerbiami klientai.

REGULIUOJAMAS GINKLŲ:

Modernių ir grožio išvaizdą su dviem reguliuojamo ginklų prijungtas prie veidrodžio, leidžia laisvai besisukantis veidrodis, 360 laipsnių kryptimi, kad atitiktų jūsų poreikius.

1X/5X LED VEIDRODIS:

LED dvipusis dizainas su 1/5X veidrodėliai, taikant makiažo ir kitų grožio procedūros, kad reikalauja didesnio tikslumo, pvz., nešiojantiems kontaktinius lęšius, make-up, skutimosi ir pan.

LENGVA NAUDOTI:

Paprastos naudoti ir įdiegti.Pirma, jūs galite patikrinti, ar išsamumą paketą.Tada įdiegti keturias baterijas ir patikrinkite, ar šviesos.Galiausiai, jūs turite įdiegti ant sienos su varžtais ir enjoy it!

PUIKI DOVANA:

Mes mylėjo kiekvieną merginos turės puikiai veidrodis už savo.Mūsų LED ir padidinamąjį makiažo veidrodis su 1/5X bus tinkamas suteikti savo šeimos, mieli draugai, klasiokai, makiažas menininko, kaip puiki dovana.Tačiau nereikia pamiršti, kad tai taip pat gera dovana sau.Mes garantuojame, kad veidrodis turi stiprų pakuočių ir nėra lengva įskilęs arba sudužęs, kai ji pasieks jūsų rankos saugiai.

Pastaba : yra dvi pusės veidrodį, viena yra įprasta, veidrodis, ir jūs galite žiūrėti į veidrodį normalus atstumas.Iš kitos pusės yra 5X didinamasis veidrodis.Pagal optinės principus, šis veidrodis yra tinkamiausia per 15 cm (6 colių) atstumu.Už šios ribos, portretas veidrodis tampa neryškus ir galvos svaigimą.

Pakuotė:

1x LED makiažo Veidrodis (Nėra įtrauktas baterijos)

1x Pakuotės Tvirtinimo Varžtai

Žymos: ika sienos veidrodis, nuotrauka veidrodėliai, makiažo veidrodis vonios kambarys, bic pen, kosmetikos led veidrodis, vardinė apšviesta didinamąjį kosmetinis veidrodis, aukso veidrodis, vonios kambarys led veidrodis, didelis apšviestas didinamasis stiklas, lubų salė lempos.

Tipas Įrėminti Veidrodžiai
šviesa Įrengtas
Funkcija Dual Arm Pratęsti
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas ANHO
Kilmės KN(Kilmės)
Veidrodžio Forma ROUND
Rėmas Medžiaga Metalo
Medžiaga "chrome" finished & stiklo
Dydis 6 inch
Modelio Numeris BIC-0020E-9

Parašykite savo atsiliepimą!

6Inch Makiažo Veidrodėliai LED 1X/5X Priartinimas prie Sienos tvirtinamas Reguliuojamo Makiažo Veidrodėliai Dual Arm Pratęsti 2-Veido Kosmetikos Veidrodėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai