Specialus vamzdis rankinis alyvos siurblio siurbimo vienetas Vanduo, Naftos Perdavimo Siurblys Benzino Skysčio Rankinis Siurblys Kuro Syphon

Nauja

€5.21

Aprašymas&Preview

laivybos ir politikos

Aprašymas:

Aprašymas:

Dėmesio: Šis sąrašas yra tik SPALVŲ ,jei jums reikia kitos spalvos,prašome palikti mums pastabą,arba mes atsiųsime jums SPALVŲ

vienas

Šis sifonas siurbliai leidžia jums greitai ir lengvai perkelti kuro, vandens ir kitų skysčių iš vienos talpyklos į kitą.

Gumos spaudimo siurblys generuoja greitai siurbimo pradėti sifonas.

Siekiant išsaugoti ir lengvai pašalinti skysčius iš automobilių radiatoriai ir kuro bakas.

Du 100cm ilgio lanksčios PVC skaidri vamzdžiai tinkami ir patvirtinta naudoti su " naftos-bazės.Gryno vario sąsaja, benzinas, atsparus smūgiams, išvengti korozijos.

Medžiaga: guma

Ilgis įleidimo ir išleidimo vamzdis: įleidimo vamzdžio yra apie 1,5 m, ir lizdo vamzdžio yra apie 0,5 m.

Bendra: gryno vario

Naudojimas:

1, vieną vienovę paėmė iš abiejų pusių vamzdžio, ir, kita vertus, nuolat suspaudė juoda įsiurbimo oro pagalvės, pasakykite, kad vėjas smūgis iš galvos, galvą-aliejus, lizdo, ir nėra dujų pučia iš galvos-aliejus, angoje. (nustatyti alyvos išleidimo)

2. Įdėti įleidimo į degalų baką ir išleidimo į naftos kibirą, ir valdymo atstumas tarp vamzdžių ir aukščio skirtumas tarp įėjimo ir išėjimo; (vamzdžių yra pakankamai plonas pasiekti daugumą automobilio kuro bakas.Vamzdžio yra skaidrus ir pakankamai minkštas kontrolės srautas.)

3, po žingsnį, reikia žinoti, kad tik pradėjo rūkyti, kai reikia ranką laikyti naftos lizdo, nuspaudžiant įsiurbimo oro maišelis su, viena vertus, tokių kaip dujų siurbimo įsiurbimo skyriuje vamzdžio galo (įėjimo anga oro), naftos lizdo, ir benzinas bus sekti artesian vamzdžio į baką, pagrindinio nereikia eiti tiesiai į minkyti oro pagalvės.

Šiltas patarimai:

Alyvos, degalų bake ir automobilio turi būti pumpuojamas

1. Nėra naftos gavybos filtras grynasis naftos bakas

2. Vamzdis turėtų būti įtrauktas į pašto dėžutę, jei siurbti naftą

Įtraukta:

1 * Žarnų Skysčio Perdavimo Vadovas Silikono Gyvis Siurblys

Peržiūros:

Dėkojame už jūsų pirkti

Problemos?

Jūs galite sekti žemiau procesas chontact mums.Yra laiko juostų skirtumas,tačiau mes padarysime viską, kad greitai atsako į jūsų klausimus:

Pristatymas

● Mes pasirūpinsime, pristatymas jums per 24 Valandas nuo mokėjimo cleared, išskyrus švenčių dienas.

● Mes visada siųsti elementą, adresą, jūs suteikiate mums apie PAYPAL saugumui užtikrinti elementą.Jei jūs turite pakeisti savo adresą, ar norite mums, kad laivas į kitą adresą, prašome pakeisti į naują adresą, kai jūs mums sumokėti su PAYPAL, kitaip mes negali būti atsakinga, jei pakuotėje yra prarastas.

Mokėjimai

Mes priima Paypal tik tada, Jei turite kokių nors klausimų apie mokėjimo,prašome susisiekti su mumis per "eBay" pranešime.

Importo Muitai

Tuo atveju, kai pareiga-dėl Nuo pristatymo, tai yra jūsų atsakomybė siekiant patenkinti, kad išlaidos, o tai gali sukelti vėlavimo į pristatymo tvarkaraštį, ir jums gali tekti atsiimti prekių į muitinės įstaigą.

Terminai Ir Sąlygos

Pagal siūlymą šią prekę,Pirkėjas sutinka, kad visi sąlygų ir reikalavimų, kaip nurodyta šio sąrašo .prašome užtikrinti, kad perskaičiau ir sutinku su Visomis eBay terminai ir Sąlygos prieš siūlymą.

Visos nuotraukos yra iliustravimo tikslais tik ir Spalvos gali šiek tiek skirtis.

Mūsų parduotuvėje paklūsta visi eBay Taisykles ir Politiką.

Grąžinimo Politika

Grįžti elementą, turite susisiekti su mumis, ir fotografuoti savo punktas aiškiai parodyti bet kokią žalą ar neįprasto aspektus.

Patvirtinta grąža bus tikrinamos atvykstant.Prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės su visos originalios pakuotės.

Visos laivybos ir perduoti mokesčiai negrąžinami;

Grįžti pristatymo išlaidas, yra atsakingas pirkėjas.Mes padengti išlaidas, siunčiant pakeitimas/pataisytus elementus.

Per 7 dienas po gavimo jūsų produktai, mes siūlo be vargo 7 dieną exchange/pakeisti tik tuo atveju, jei jūsų daiktai yra nustatyta, kad būti su trūkumais, kuriuos gamintojas.

Žymos: 12v kuro siurblio, mūrinis miestelyje, kavos virimo aparatas syphon, tepalo perdavimo siurblys, rankinis elektrinis kuro siurblys, Alyvos siurblys 12v, gasolin siurblys, kavos sifonas, siurblys, kuro siurblys perdavimas.

Specialios Funkcijos kuro taupymo
Elemento Ilgio 2 M
Prekės Svoris 90 g
Modelio Pavadinimas 18996
Kitos Dalies Numeris NĖRA
Mainų Dalies Numeris NĖRA
Gamintojas Dalies Numeris NĖRA
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis diameter 7 mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Specialus vamzdis rankinis alyvos siurblio siurbimo vienetas Vanduo, Naftos Perdavimo Siurblys Benzino Skysčio Rankinis Siurblys Kuro Syphon

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai