Vela.yue Makiažo Teptukų Rinkinys 18/10/5vnt savarankiška, Milteliai Fondas Skaistalai, Bronzer akių kontūro Šešėlis Antakių Lūpų Blizgesys Grožio Priemonė

Nauja

€9.18

Savybės: Unikali, sukurta savarankiška, makiažo šepetėliai nustatyti.Visų profesinių makiažas funkcijas.

Visą veidą, akis, skruostus, lūpas šepečiai kolekcija, sukurta šepečiai amatininkas--vela.yue.Šį rinkinį 18 šepečiai yra pagaminti iš gražaus bambuko rankenos , tvirtas aliuminio movos, ir svarbiausių medžiagų: žiaurumas-nemokamai sintetinių pluoštų, su aukšta technologija, geriau veikia nei gyvūnų plaukus.

Kiekvienas šepetys buvo specialaus kirpimo ir shapped lengva ir sveika, taikant įvairias formules.

Ne Praliejimo, Ne Kvepia, Tvarkyti ilgalaikio tvirtai.

Šepečių rinkinys ateina su stilingas permatomas vamzdelis lauke, plonas ir lengvas nešioti, geros namuose naudojant ar plaukia.

18pcs Teptuku, įskaitant: Nepriekaištinga Veido Teptukas, Milteliai Foundation Brush, Skruosto Apdaila Teptuku, Nurodė Fondas šepetėliu, Makiažo teptuku, Stačiakampio Kontūro Teptuku, Eyeshadow brush, Nurodė Maišymo šepetys, kupolo formos Maišymo Šepetys, Raukšlėtis Teptukas, Pieštukas su Šepetėliu, Išsitepti Teptukas, Plokščias Definer Brush, Kampu, Antakių Teptukas, Gelis akių kontūro teptukas, Lūpų Blizgesys teptuku, Blakstienų šepetėliu,Fan Brush

10vnt Šepetėlių įskaitant: Nepriekaištinga Veido Teptukas, Milteliai Foundation Brush, Skruosto Apdaila Teptuku, Nurodė Fondas šepetėliu, Makiažo teptuku, Eyeshadow brush, Raukšlėtis Teptuku, Kampu, Antakių Teptukas, Gelis akių kontūro teptukas, Lūpų Blizgesys teptuku. 5vnt Nustatyti, Įskaitant: Milteliai fondas teptukas, Šešėlių teptukas - Pabrėžti teptuku - Cheek brush - Raukšlėtis šepetys

Parduotuvės Rekomenduojame -- Aukščiausios Kokybės 12pcs Šepečių Rinkinys: Spustelėkite Toliau

* Selektyvus Medžiagos,Patyrę Amatininkas,Puikus Amatų, Kad Aukštos Kokybės Šepečiai.

1. Kiekvieną kartą, kai naudojate teptuku bakstelėkite išjungti bet koks perteklius miltelių šerių į šiek tiek riesta jūsų delne.Maži šepečiai, pavyzdžiui, lūpų šepetėlis ir akių šešėlių šepetėliu,Švelniai valyti šeriai ant minkšto audinio nušluostykite produkto.

Ps.Jei tai darote kiekvieną kartą, kai naudojate teptuku ji nebus reikia plauti dažnai.

2. Valymo drungnu vandeniu.Kai šereliai pradeda kvapas, ar turi karoliukai makiažas, praplaukite jas drungnu vandeniu.

3. Formavimo putos su kvepalų-nemokamai muilo, ir plauti, šeriai iki rėmelis (metalinė dalis).

4. Švelniai išspausti šeriai iš rėmelis krašto į išorę pirštais padės pašalinti makiažas nuo teptuko, tada nuplaukite šeriai kruopščiai.

Ps . *Neplaukite šepetys su valikliu, kurių sudėtyje yra alkoholio tirpiklio, išskyrus atvejais, kai jums reikia sausa, ji greitai.

*Naudojant audinio minkštiklių ar plaukų kondicionierius gali pakenkti šeriai gali laikyti milteliai.

5. Siekiant išvengti žalos plaukų šepetys, šukos plaukų truputį iš patarimas teptuku.Šukavimas kryptimi šaknies iki galiuko teptuku, palaipsniui dirbti savo kelią atgal į rėmelis krašto.Įjunkite jį ir šukos panašiai.

6. Švelniai išspauskite teptuku galvą rankšluosčiu ir atsikratyti vandens pertekliaus.Pirštais švelniai formos jį į tinkamą formą.Užtikrinti šepetys yra ne džiovinti saulėje arba su džiovintuvas, kaip jis bus sugadinti šepečiu plaukus.Galima teptuku išdžiūti natūraliai, atokiau nuo šilumos šaltinių.

7. Jei naudojate šepetėlius kasdien, įdėkite juos į stiklo, rankena žemyn.Jei ne, laikyti plastikinėje įmautėje pateikta pirkimo metu ir lygūs.Visada laikykite šepečiai švarioje ir sausoje aplinkoje.

1. Numatytąjį mokėjimo metodą yra Alipay.Tai yra sąlyginio mokėjimo metodus, kuriais jūs galite pasitikėti mokėti.alipay palaiko daugelis mokėjimo tipų, pavyzdžiui : QIWI,BOLETO, "Webmoney", "Western Union", Banko pavedimu,Moneybookers,Kredito Kortelių "visa" ir "Mastercard" ir pan.

2. Mes pack šepetėliai su saugaus burbulas voką, didelius užsakymus, kuri daugiau nei 200usd, mes pakeisime nemokamai DHL/UPS/EMS express pristatymas paslaugų,mes pakuotės ji su stipriais kartoninė dėžutė,saugiau ir greičiau.

3. Mes laivas paketus visame pasaulyje per www.levandu-kalnelis.lt europos sąjungos oficialusis oro pašto paslaugos.Paketai paprastai gali būti siunčiami per mokėjimas patvirtino dieną+24 valandas.Dauguma pakuočių atvyksta jums per laivybos laikas lango rodo, kad puslapis, Bet kartais kažkur, gal daugiau atidėtas, Nes ji yra taip pat priklausomai nuo to, įvairių šalių pašto paslaugų lygio ir muitinės importo politiką.Prašome būti šiek tiek daugiau pacientų ir nedvejodami susisiekite su manimi, bet padėti tokiu atveju.

Jums visada bus saugomi per visą procesą.

1. Mes dukart patikrinkite/išbandyti mūsų produktus, atidžiai prieš pristatymas, pažadame, visi produktai yra geros kokybės.Tačiau bet kokiu atveju jums gavusi jokių defektų daiktus, ar turite bet kokių abejonių ar klausimų apie mūsų paslaugas/produktus,Prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčo atveju arba palikite mane neigiamų atsiliepimų,Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokias problemas,galime išrašyti jums GRĄŽINTI VISĄ arba laivo jums naują paketą.Mes Manome, Kad Geras Bendravimas Bus Pasiektas Geras Rezultatas.

Žymos: makiažas, lūpų blizgesys, el šepetėliai, undinė makiažo teptukų rinkinys, makiažas, porų švaresnis blackhead šepetys, paprastas makiažas įrankiai, bronzer powder, lūpų naftos vamzdis, lūpų dažai.

Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Šepečiai Forma
Kokybės Lygis
Rankenos Medžiaga Mediena
1 d. taiko
Pritaikyti
Kiekis 18/10/5
Taikoma 2
Šepečiai Jausmas
Naudojimo Sritis
Naudojamas Su Rinkiniai & Rinkiniai
Stilius
Modelio Numeris 720
Dydis 18/10/5pcs Set
Drop Laivyba
Prekės Pavadinimas vela.yue
Pareigos

Parašykite savo atsiliepimą!

Vela.yue Makiažo Teptukų Rinkinys 18/10/5vnt savarankiška, Milteliai Fondas Skaistalai, Bronzer akių kontūro Šešėlis Antakių Lūpų Blizgesys Grožio Priemonė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai