ASTRO MTB Dviratį Plūduriuojantis Diskiniai Stabdžiai AL7075 CNC Kalnų Dviračių Stabdžių Rotorius, 160mm/180mm/203mm Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Dviračių Dalys

Nauja

€6.32

ASTRO Stabdžių Rotoriaus Plaukiojantieji

Medžiaga: 7075AL+Nerūdijančio Plieno

Dydis: 160/180mm/ (6 /7 Cm)

storis:apie 1,8 mm

Svoris: apie 105g(160mm) 155g(180mm)185(203mm)

YRA 6-Varžtai Rotoriaus

Įpakavimas: 1 VNT.

REMONTO PAGALBA

ROTORIAUS MONTAVIMAS

Diskas stabdžių suportas lėtai dviračių konvertuojant greičio ir energijos dviračių į šilumą.Sistema gali generuoti reikšmingą šilumą, lėtėja rato ir nuoma.Leisti rotoriaus ir suportas atvėsti prieš liesdami ar remontą.

Rotoriaus skersmuo gali skirtis priklausomai nuo modelių ir markių.Bendras rotoriaus skersmuo dydžiai 145mm, 152mm, 160mm, 185mm, ir 203mm.Stabdžių suportas, dviračio rėmo, o rotoriaus skersmuo turi būti suderinami.

Rotoriaus ar disko disko stabdymo sistema garantuoja, kad diskas-konkrečių centru.Bendros sistemos naudoja šešis varžtus.Daug ženklų naudojimo rotoriaus varžtai reikia naudoti 12 punkte žvaigždės formos vairuotojas, tokių kaip Torx T25 vairuotojas.Lengvas siūlų skrynelė rekomenduojama ant varžtų.Saugus rotoriaus varžtus gamintojo sukimo momentas specifikacijas, paprastai tarp 40 ir 60 colių-svarų.

Rotoriaus ir stabdžių trinkelės turėtų būti švarūs, aliejai ir riebalai.Jei trinkelės tapti užterštas, tai geriausia juos pakeisti.Kai valymo rotorius, ar skalbimo dviračiu, nuimkite rato ir pašalinti trinkelės nuo dviračio.Naudoti izopropilo alkoholiu ar panašiais tirpikliais, kai valymo rotoriaus paviršiaus nešvarumus ar plėvelės.Nenaudokite tirpiklių ar švaresnis, kuriame yra aliejų ar lapai aliejingas likutis.

Reikalingos Priemonės

1. T25 Torx raktas 2. Sukimo momento raktas (5.7-6.3 Nm) &T-25 lizdas

3. Nepūkuotu skudurai 4. Izopropilo alkoholis

Žingsniai

1. Nuimkite rato.

2. Pašalinti naudojami diską, iš rato.

3. Švarus centru ir naujas diskas su izopropilo alkoholiu.Užtikrinti, kad stebulė temas ir stebulės tvirtinimo paviršiaus nėra purvo ir žvyro.

4. Vieta, disko ir stebulės tvirtinimo paviršiaus su ženklais susiduria išvežimo iš stipinai.Užtikrinti rodyklių diskas yra nukreipta į priekį kryptimi rato sukimas.

5. Įdiegti visus 6bolts ir aptemptas tolygiai.

6. Sugriežtinti diskų varžtai (×6) žvaigždė, modelis 6 Nm.

Dėmesio: nenaudokite vėl priveržkite diskų varžtai, siekiant išvengti žalos temas, diskiniai arba varžtais.

7. Uždėkite rato.

8. Nugara ratą, siekiant užtikrinti, kad diskas nėra trinasi stabdžių trinkelės.Jei diskas rubs, iš naujo suderinti suportas.Skaitykite Stabdžių Montavimo ir įsteigti instrukcijos, kaip reikia.

Laivybos politika:

Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį.

Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.

Prašome pasirinkti vieną iš laivybos paslaugas norite, kad:

1. Kinija Paštu Oro Sklypas(mažiau nei 2 kg), mes siūlome nemokamas pristatymas!Tai užtruks apie 10~50 darbo dienų pasiekti (priklauso nuo to, skirtingose šalyse).Pateikti sekimo numerį. (Bet šiek tiek ilgiau laiko, jums reikia turėti pakankamai kantrybės laukti produktų).

2. Galite pasirinkti, EMS Express papildomas Siuntimo išlaidas, tai trunka apie 7~15 darbo dienų (labai geras siuntos kelią, rekomenduojamos jus);

(saugiau, greičiau pasiekti)

Garantija:

Mes esame laimingi, pakeisti sugedusią prekės.

Grąžinimo Politika:

Galite grąžinti prekę ir gauti grąžinamąją išmoką(pašalinti laivybos mokestis).Jums reikia siųsti jį atgal į pradinę būklę per 3 dienas nuo gavimo.Grįžti laivybos savo sąskaita.

Atsiliepimai:

. Jei yra kokių nors problemų su spalva, dydis, kokybė, prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas.

. Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų. ^_^Mes bus dirbti sunkiau suteikti jums patenkinti tarnyba. ^_^

Apie Mus:

Mūsų įmonė užsiima dviračių dalys, didmeninės ir mažmeninės prekybos įmonėms dešimtmečius.Mes turime įvairių produktų, kurie tiesiogiai yra kilę iš gamyklų.Mes galime pasiūlyti produktus, su geresnės kokybės ir žemesnės kainos nei kiti pardavėjai.Jei jums patiko produktas, bet negalite rasti jiems mūsų parduotuvėje, prašome nesijaudinkite.Nes mes vis dar turime daug produktų, nežinojau, kaip internete dar.

Taigi, jei jums reikia ką nors, kad mes šiuo metu nėra sandėlyje prašome susisiekti su mumis el. Paštu siųsti mums savo nuotrauką arba produkto pavadinimą.Mūsų Pašto adresas yra astrobike ne qq.com

Pirkimo proceso aprašymas:

1. Įveskite kiekis, norite, ir pasirinkti vieną iš laivybos paslaugas norite, spustelėkite "Pirkti Dabar"

2. Prašome įvesti reikiamą informaciją, pavyzdžiui, Pristatymo Adresą, Kiekį, Tipą ir kt.Prieš spustelėdami mygtuką "Pateikti", patikrinkite, ar jūsų Užsakymo Detalės kruopščiai. (Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir TELEFONAS, yra teisingi.)

3. "Pranešimą, kad tiekėjas užpildo atitinkamus reikalavimus (spalva ir dydis), įveskite patikrinimo kodą, spauskite "užsakymą"

Žymos: rotoriaus, 160mm rotorius, dviračių dalys, didelis, dviračių rotoriaus, cnc lempos, diskas stabdžių rotoriaus, astro kpop, 180mm rotor, bmx dalys, priedai, 110cc fia dviračių dalys.

Sudedamosios dalys Diskiniai Stabdžiai
Stabdžių Sistema Linija, Traukiant Diskiniai Stabdžiai
Modelio Numeris Kintama Rotoriaus
Dydis 160 180 203mm
Naudoti BMX
Prekės Pavadinimas astro
Medžiaga Lengvojo Lydinio+Plienas

Parašykite savo atsiliepimą!

ASTRO MTB Dviratį Plūduriuojantis Diskiniai Stabdžiai AL7075 CNC Kalnų Dviračių Stabdžių Rotorius, 160mm/180mm/203mm Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai, Dviračių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai