Karšto pardavimo 2020 m. Europos stilius, vaikų mergaičių mados gėlių cirkonio nėrinių kratinys akių princesė suknelė, 2-7 Metai

Nauja

€9.37

Parduotuvės trumpas intro

Mūsų parduotuvėje atidaryti www.levandu-kalnelis.lt liepos, 2012, kuri yra gera platforma mums tarnauti klientams visame pasaulyje; Mūsų komanda yra įsipareigojusi pasiūlyti mados drabužių ir susiję produktai su geros kokybės ir konkurencinga kaina.mūsų tikslas yra būti profesionali Kinų aprangos produktų tiekėjas www.levandu-kalnelis.lt, kviečiame jus apsilankyti mūsų parduotuvėje.

Medžiaga intro

Tokia suknelė yra pagamintas iš nėrinių ir vielos tinklo medžiaga, kuri yra savotiškas minkštas ir geras abosorption audinio, labai patogus vaikams, dėvėti vasarą.

Dydis informacija

Dydžio, kad mes siūlome, yra grindžiamas Kinijos Vaikų, norint pasirinkti tinkamą dydį, kai jūs pateikiate užsakymą, pls mokėti daug dėmesio į šiuos dydis detali informacija: 1cm=0.39 colių ilgio leistinasis nuokrypis: 1-3cm

Dydis

Suknelė

ilgis

Krūtinė

Rekomenduojame Aukštis

Rekomenduojame Amžius

2T

52cm

28*2cm

90-100cm

2-3

3T

56cm

29*2cm

100-105cm

3-4

4

63cm

30*2cm

105-110cm

4-5

5

67 cm

31*2cm

110-120cm

5-6

6

71cm

33*2cm

120-125cm

6-7

Foto parodyti

Užsakymo ir pristatymo

1. Kaina:

Kaina, kurią pardavėjas siūlome, yra įtrauktas laivybos krovinių, o tai yra daugiau lengvai klientų užsakymą.

2. Apmokėjimas:

Mes priimame alipay, pasaulio pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Vežimą:

Kad prekes gabena Kinija paštu, Oro paštu iš pardavėjo visame pasaulyje, kuris gali pasiekti dauguma šalių per 10 iki 40 dienų dėl paskirties ir kitų veiksnių.

4. Grįžti ir grąžinti:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Jei prekė yra su trūkumais per 30 dienų, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 30 dienų, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

5. Atsiliepimai:

Jei esate patenkintas gavęs savo daiktus, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų Penkių Žvaigždučių, ir tada mes bus daryti tą patį už jus.Tai labai vertinamas dėl savo Teigiamų Atsiliepimų ir palaikymo.Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis ir gauti geresnis sprendimas, ir mes visada jūsų paslaugoms.

6. Pastabos:

Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pardavėjas nėra atsakingas už užsakymą muito ar importo mokestis, jei prekės yra patikrintos ir moka pirkėjas dalis pagal užsakymą.

7. Papildomai klientui:

Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, gavęs prekes, kad jūsų užsakymas, sveikiname jus rekomenduoti mūsų parduotuvėje produktus savo draugams, mes siūlome jums papildomą nuolaidą kainą, kiek mes galime.

Žymos: berniukas medžiaga, ikimokyklinio mokslas, audinys berniukas, amerikiečių lėlės batų, berniukas vaikas, vaikas, 18 colių lėlės batų, amerikiečių lėlės, 18 lėlės drabužiai ir reikmenys, berniukas vaikas.

Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Prekės Pavadinimas weiogems
Sezonas Vasaros
Lytis Merginos
Built-in Liemenėlė No
Siluetas Kamuolys Suknelė
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Apdaila Nėriniai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris BDG-160309
Stilius "Europos ir Amerikos Stiliaus
Apykaklės O-Kaklo
Modelio Tipas Kietas

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto pardavimo 2020 m. Europos stilius, vaikų mergaičių mados gėlių cirkonio nėrinių kratinys akių princesė suknelė, 2-7 Metai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai