2018 Naujas Kalnų Dviratis Kelių Dviratį Anglies Sėdynės Balnelis Alsuoja Anglies Sėdynės 275x147mm 120g

Nauja

€24.23

Medžiaga: Visas Anglies Dydis: 147mm * 275mm Svoris: apie 120 g Takai: anglies lanko 7 *9 mm Tinka MTB Dviratį ir kelių dviratį.

Pardavėjas Žada: liepos Dviračių Parduotuvė Produktų 70% 1 - 3days gali siųsti amp; arba

Priimame Mix /Bulk Kad...

Tai mūsų malonu kurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Mes esame įmonė, įsikūrusi Kinijoje ir mes turime stiprią komandą remti operacija, ir pabandyti padaryti geriausia paslauga jums, o mes taip pat palaikome OEM ir Puolė, daugiau informacijos, plz jaučiasi laisvai susisiekti su mumis bet kuriuo metu!Pirkimo informacija: Vienas.Mūsų nuotraukos yra Šaudyti visų Rūšių. 2. Visas turtas yra nauji, nenaudoti.TRYS.Jei yra kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi internete ar siųsti el. paštu. 4. Pastaba: jei jūs iš Brazilija, Rusija ir Italija, bus nedelsiant daug ilgiau dėl muitų ir kartais jums gali mokėti mokesčių. 5. Siekiant užtikrinti, kad jūs gaunate savo neapmokestinamos importo tvarka, mes pripažins, kad jis su menkesnės vertės.Tai mažesnė kaina neturi nieko bendro su visos kainos jums sumokėjo, ir yra ne atsakymas į bet kokį mokestį, jei negalite turėti! 6, Prašome patvirtinkite, kad sandoris, iš karto po to, kai gavo paketą.

Transporto informacijos-Nemokamas transportas 1 .Transportavimo laikas: 15 -30 darbo dienų nemokamas pristatymas paštu 7 -15 dienų skubių siuntų gabenimo darbą (tokių kaip DHL, UPS, EMS....) 2. Atkreipkite dėmesį, kad mes galime išsiųsti paketą, EMS ar kitą tinkamą siuntimo metodą (DHL, UPS......) vietoj to, Kinija Paštu, jei pakuotės masė yra didesnė nei bendra 2 KG dėl Weght Apribojimas poziciją Kinija 3 .Mes tikimės, atvykimo, jūsų straipsnis yra laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymas, laikas labai priklauso nuo vietos kurjerių pašto ir muitinės bendrovės (jei taikoma) ir visiškai iš mūsų kontrolės, kai jūs po.Ten turi būti bet kokių klausimų, kylančių iš šios siuntos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai 4. Transporto apima pašto, tvarkymas. 5. Sekimo ir padėties numeris bus pateikiamas tik laivybos įrašyti 6 siunčiame šešias dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir šventė 7 Paketai paprastai siųsti vienos iki trijų darbo dienų ir gali būti patikrinta internetu (išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis), gavęs mokėjimą.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

apmokėjimas: 1. bookers dinheiro

2. "Western Union" Pinigų Perlaidos,

TRYS.Kredito kortelės

4. Pervesti lėšas Penkių.Kita

Grąžinimo Politika: Jei gavote neteisingą, sugadintas, su defektais, arba prekės nėra, kaip aprašyta, prašome susisiekti su mumis per tris dienas keitimo ar grąžinimo.Turtas turi būti grąžintas sąlyga ir su visos originalios pakuotės, instrukcijos ir priedai.Tegul darome viską, kad išspręsti problemas!

grįžtamąjį ryšį, Mes siekiame, kad kiekvienas sandoris teigiamą patirtį ir padaryti viską, kas įmanoma ištaisyti problemą.Vertiname jūsų vertingų pastabų ar pasiūlymų.Jo teigiamo atsakymo su 5 -Žvaigždučių yra siela ir galia, už mus, nes tai, ką mes dirbame dėl jūsų pasitenkinimą ir leidimo net plojimai

Žymos: rankenos toseek, keltuvo gervė, balnas-san marco, anglies balneliai road bike, padengti motokroso, anglies nuo balnelio iškyšos elita, vaikas dviračio sėdynės poilsio, ktm motokroso, sklendė anglies dviratį, 120mm case fan.

Korpuso Medžiaga anglies
Modelio Numeris 1
Prekės Pavadinimas TOSEEK
Dydis 147mm * 275mm
Vartotojas vaikai
Kategorijos Sunproof Padas
Naudoti Vaikų Dviračiai

Parašykite savo atsiliepimą!

2018 Naujas Kalnų Dviratis Kelių Dviratį Anglies Sėdynės Balnelis Alsuoja Anglies Sėdynės 275x147mm 120g

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai