Naujas Atvykimo Didelis Dydis #24 Kolinsky Sabalas Pen Raudona Mediena, Akrilinis Teptukas, Nagų Dailės Teptukas, Skirtas Kolinsky Akrilo Nagų Šepetėliu

Nauja

€7.20

Naujas Atvykimo Didelis Dydis #24 Kolinsky Sabalas Pen Raudona Mediena, Akrilinis Teptukas, Nagų Dailės Teptukas, Skirtas Kolinsky Akrilo Nagų Šepetėliu Prekės Aprašymas:

Dydis: prašome pasirinkti tai,#10-#24

Plaukai:Apvalus sharp įprasta,,,

Pakuotė:kiekvienas teptuko supakuoti aiškiai vamzdis

Spalva:balta,Kaip nuotraukoje parodyti

Tipas:Nagų Dailės Teptukas

Naudojimas: Nagų Akrilo Teptuku

Laivybos, Mes atsiųsime paketas su www.levandu-kalnelis.lt standartinis pristatymas ir siųsti sekimo numerį, su 48 valandas.Jūs galite sekti jį www.17track.net ar Ji bus atvykimo jūsų šalyje per 59 dienas,jei jūs ne gauti ji tuo metu,prašome susisiekti su savo vietos po skirti skinti,ar contack mums patikrinti, jis,,ačiū.

Atsiliepimai

Gerbiami, Vertinami Klientų,

Ačiū apsipirkti mūsų parduotuvėje - mes tikimės, kad jums mėgautis savo pirkimo!

Jūsų pirkinių patirties yra labai svarbus mums ir mūsų verslo.Mes norėtume pakviesti jus palikti teigiamų atsiliepimų apie mūsų produktus ir paslaugas.Tai trunka tik akimirką, ir tai yra puikus būdas padėti kitiems pirkti, kaip tavo!

Be to,mes suteiksime jums nuolaidos už pertvarkyti, jei jūs suteikiate mums 5 žvaigždučių atsiliepimus:)

Jei esate nepatenkinti su visais mūsų paslaugas , prašome susisiekti su mumis pirmas, todėl mes galime pabandyti išspręsti jūsų problemą.

Dėkojame už jūsų užsakymą, ir mes tikimės suteikti jums geriausią patirtį perkant vėl www.levandu-kalnelis.lt!

Pagarbiai,

Jiu

Žymos: el šepetėliai, ekologiškų produktų nagai, teptuku dažai, juoda nagų dailės teptukas, nagų dailė, teptuku kolinski, dh nagai, pjūklą parama, nagų suppli, acrigel šepetys.

Medžiaga Akrilo Ir Gelio
Dydis Pure Kolinsky
Modelio Numeris 10#12#14#16#18#20#22#24
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nagų Šepetėliu

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas Atvykimo Didelis Dydis #24 Kolinsky Sabalas Pen Raudona Mediena, Akrilinis Teptukas, Nagų Dailės Teptukas, Skirtas Kolinsky Akrilo Nagų Šepetėliu

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai