12V-24V Automobiliu Valtis Motociklo LED Skaitmeninis Ammeter Auto Turas Voltmeter Įtampa Srovės Testeris, Matuoklis Daviklis Jachtų Jūrų RV VISUREIGIS

Nauja

€8.68

Produkto Privalumai

1.LED voltmeter, rodo esamą akumuliatoriaus įtampa, galima nustatyti bet kuriuo metu įtampos sąlygomis, būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.

2.LED ammeter, gali būti prijungti prie elektros įranga aukščiau, susirūpinęs dėl elektros dabartinę situaciją bet kuriuo metu .

3.ABS stabdžių-liepsną aukštos temperatūros aplinkai nekenksmingų medžiagų, high-end atmosfera, saugi ir ilgaamžė, ilgesnį gyvenimą.

Gaminio medžiaga:ABS

Angos skersmuo:3cm

Įėjimo įtampa:12-24V

Išėjimo įtampa:12-24V

Tinka modeliams

Motociklų, automobilių, RVs, valtys, VISUREIGIS,ir tt

Įtampa aptikimo diapazonas:6-30 V

Montavimo patarimai

Produkto teigiamą jungia teigiamos energijos ir elektros prietaisai,vaisto neigiamo maitinimo neigiamas linijos,Produktų vidurio liniją prijunkite neigiamą linijos elektros prietaisų.

Patarimai

1.Realiuoju laiku stebėti akumuliatoriaus įtampa, kad akumuliatoriaus naudojimas normalios darbinės įtampos, išplėsti ir apsaugoti baterijos ir variklio tarnavimo laiką.

2.Motociklai normaliomis aplinkybėmis, įtampa yra virš 12.5 V yra normalu.

3.Motociklo pradėti, generatoriaus įtampos normalioji vertė 13,5 v-14.5 v įtampa yra per didelis arba per mažas, yra klaidingas, rekomenduojama į remonto dirbtuves remonto.

Pakuotė:

1PC x led voltmeter motociklas

1. ribota Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.levandu-kalnelis.lt!

1. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go

2. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visais komponentas pridedami priedai, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.levandu-kalnelis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

3.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Jei Jus Tenkina Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau.Ačiū!

Žymos: valtis matuoklis, led tv testeris, baras svirtinis jungiklis, 5pin jungiklis, voltmetras vandeniui, led bandymo, yd2, ammeter automobilį, motociklas voltmeter, 102l stiprus 204.

4 funkcija motociklo voltmeter vandeniui
Funkcija 8 motociklo voltmeter indikatorius
Prekės Skersmuo 3inch
Funkcija 9 Atsparus Vandeniui Motociklo Voltmeter
Prekės Svoris 0.05kg
Funkcija 7 motociklo ir Automobilio valtis voltmeter
Funkcija 10 gital voltmeter motociklo vandeniui
Funkcija 5 motociklo skaitmeninis ammeter
Modelio Pavadinimas motociklo voltmeter Dabartinis
Funkcija 6 digital voltmeter motociklo vandeniui
Elemento Aukštis 22cm
3 funkcija led voltmeter motociklas
Elemento Plotis 37cm
Elemento Ilgio 41cm
Funkcija 1 motociklo voltmeter indikatorius
Medžiagos Tipas ABS
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas ADPOW
2 funkcija voltmeter motociklas
Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui

Parašykite savo atsiliepimą!

12V-24V Automobiliu Valtis Motociklo LED Skaitmeninis Ammeter Auto Turas Voltmeter Įtampa Srovės Testeris, Matuoklis Daviklis Jachtų Jūrų RV VISUREIGIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai