Vip nuorodą

Nauja

€3.00

Nešiojamų Veido Namų Sugriežtinti Sumažinti Nuovargio Grožio Priemonė Stangrina Odą, Mažinant Nuovargį, Odos Priežiūra, Veido Ledo Roller " Masažai Įrankis

Medžiaga:ABS + 304 nerūdijantis plienas + LEDO GRANULIŲ

Spalva:Mėlyna, balta, rožinė aukso

Dydis:16*4.5 cm/6.29*1.77 colių

Paketas apima

1 * ledo roll

1. Ramina odą: massager gali nuraminti odą, sumažinti nudegimo, ir sumažinti paraudimas, patinimas ir karščiavimas, kaklo ir veido moterų menopauzės.Masažas, kaukė, sutraukti poras ir ramina odą.

2.išvengti raukšlių: massager gali užkirsti kelią raukšlių atsiradimą, pagerins odos sausumas, sumažinti akių nuovargį.Masažas akių vokai, ir šventykla, sumažinti nuovargį.

3. Skausmo: masažas, veido, kaklo ir kūno ledo karoliukai, naudojant ledo ašis massager.Kai jaučiatės pavargę, galite atnaujinti ir naudoti ją nuo skausmo, bet savo kūno dalis.

4. Lengva naudoti: nuvalykite būgno galvos ir įdėkite jį į šaldymo maišelį arba užtrauktuku maišelį (be pagalvių).Įdėti Popsicle šaldytuve arba užšaldyti jį 10-15 minučių, bet kuriuo metu.Tada imtis Popsicle galvą iš šaldytuvo ir mėgautis išvaizda Popsicle.Ir kūno vėsinimo, raminantis masažo poveikį.

5. Patogumui: tinkamas vežti ar keliaujant.

Žymos: vip nuorodą, apkrovos ląstelių miniatiūriniai, jp, kortelės vip, rinkinys vip, fonas vip, drėgmės matuoklis, logotipas vip, vip žiūrėti, automobilių lipdukas vip.

Prekės Pavadinimas breylee
Tipas Veido Ledo Roller Masažas
Gamybos procesas Rankų Darbo
Dydis 16*4.5cm
Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros

Parašykite savo atsiliepimą!

Vip nuorodą

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai