Kostiumai graži balta raudona animacinių filmų plunksnų angelas sparnų Mados šou Rodo vestuvių fotografavimo rekvizitai Cosplay žaidimas kostiumas

Nauja

€199.38

Factory outlet, Kokybės prekes, žemos kainos! 100% Nauja !

Prašome atkreipti Dėmesį: šis punktas yra rankų darbo.Yra keletas skiriasi su originalaus paveikslėlio, bet tai taip pat labai gražus.Ir tikrai daug daugiau, nei mūsų nuotraukas, atrodo, sukelti mes ne profesinei fotografas.Pls supratimą.

(1) Medžiagos : Aukštos kokybės plunksna

(2) Spalva : balta,juoda,raudona..tai sparnai per daug svorio..ne ilgai nešioti!

Pls pasakykite man, jei norite, kad bet kokios kitos spalvos, mes galime padaryti labiausiai paplitusių spalvų.

Mes laivas atsitiktiniu būdu, jei tu negali palikti mums žinutę apie spalvą ar spalvų nėra, pls susisiekti su mumis laisvai, mes jums išbandyti viską, kad patenkinti savo requriement.

(3) Proga : Šalis, Helovinas, Karnavalas, dovana, etapo rezultatus, Cosplay, Vestuvių ir pan.

(4) Nemokamas pristatymas visame pasaulyje!Jei radote nėra nemokamas pristatymas į savo šalį, pls vieta, kad ir susisiekti su mumis, mes jums atšaukti siuntimo išlaidas jumis, pls nesijaudinkite.

Pls susisiekti su mumis, jei norite Ačiū!

Žymos: baltas velnias plunksnų sparnus, paukščių plunksnų sparnus, plunksnų sparnus, rašikliai, aukso plunksnų sparnus, angel plunksnų sparnus, žąsų plunksnų sparnus, kūrybos baltas angelas plunksnų sparnus, širdies plunksnų sparnus, pigūs plunksnų sparnus, juodos plunksnos, sparnai.

Medžiaga PE
modelis Ūsai
Proga Grandiozinis Renginys

Parašykite savo atsiliepimą!

Kostiumai graži balta raudona animacinių filmų plunksnų angelas sparnų Mados šou Rodo vestuvių fotografavimo rekvizitai Cosplay žaidimas kostiumas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai