RAP321-252 Derinys Spalvų Derinys Spalvų Dot apvalių formų Blizgučiai nagų dailei ,nagų gelis, nagų lakas makiažas ir " PASIDARYK pats apdailos

Nauja

€8.21

RAP321-252 Derinys Spalvų Derinys Spalvų Dot apvalių formų Blizgučiai nagų dailei ,nagų gelis, nagų lakas

makiažas ir " PASIDARYK pats apdailos

Aprašymas:

-Blizgučiai Forma : Apvali Dot Formų

-Blizgučių spalvos : Kaip nuotraukose.

-Dydis : Mix

Pastaba: Dears,t jis nuotraukoje, kurioje poveikis negali būti visiškai atspindintis, prašome būti suprasti.

-Pakavimo Svoris : Abt. 50g/200g/500g

-Mini.Tvarka : 5 0g/200g/ /500g

Čia yra 50g ir 200g,500gThree rūšių pakavimo prieinamas,prašome pasirinkti tinkamą vieną jums reikia

Dears,jei jums reikia kitų gramų arba kitos spalvos,prašome leiskite mums žinoti, jūsų bet kokį prašymą ,beveik bet blizgučiai, jūs galite rasti iš mūsų bendrovės,mes suteikiame jums atsakyti per 24 valandas!

1. Šviesus ir Tirpiklis Atsparus Spalva

2. 100% kokybės užtikrinimo

3, gali būti naudojami :Nagų Dailės ir kitų Meno apdaila

Produktų Nuotraukos:

Didmeninės Prekybos :

-Didelis blizgučiai užsakymo Pavyzdys : Galima, Mėginiai nemokamai, Pirkėjai yra atsakingas už išreikšti mokestis

-Didelis, kad MOQ: 3 KG (Galima sumaišyti visus blizgučiai spalvų ,formų ir dydžių)

Jūs gausite labai patraukli kaina už Didelį užsakymą.Kviečiame susisiekti su mumis.Galėtume sutikti, T/T,Western Union ,Paypal ir kt.Nagi ,cantact mus ,vieną minutę laiko, jums bus sutaupyti daug pinigų, ir rasti patenkinti tiekėjo .O(∩_∩)O~

Apie siuntą:

1. Paprastai nemokamas pristatymas mes bus siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu, nebent jums reikia ir papildomai mokėti už greičio operatyvus pristatymas paslaugų.Prašome neperka, jei jūs nesutinkate su laivybos laikas.Arba, jei jums reikia daugiau greitas pristatymas,prašome susisiekti su mumis .Ačiū!

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra suderinta su jūsų nekilnojamojo adresą, prieš pateikiant užsakymą.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.Mokestis bus reikalaujama siųsti prekę atgal.

3 .Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas..Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant..

Apie Atsiliepimą:

Dears ,mes bandome padaryti, 100% klientų pasitenkinimo, bet mums reikia susisiekti su savo pirmas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą!Mes padarysime viską už jus !

Žymos: gradiente nagų dailė, traci nagų dailė, uv nagų dailė, cola nagų dailė, knygų nagų dailė, azijos nagų dailė, moyros nagų dailė, nagų dailės stam0, geležies nagų dailė, moteris nagų dailė.

Medžiaga pet
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Modelio Numeris RAP321-252
Prekės Pavadinimas Bincon
NET WT 50g/200g/500g
Kiekis 1 Krepšys

Parašykite savo atsiliepimą!

RAP321-252 Derinys Spalvų Derinys Spalvų Dot apvalių formų Blizgučiai nagų dailei ,nagų gelis, nagų lakas makiažas ir " PASIDARYK pats apdailos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai