Inwrought Kūdikiams, Kūdikių Mokymo Kelnės Medvilnė Pamišęs Kelnaitės Daugkartinio naudojimo Bamblys Vystyklų Apatiniai Bailiai (20Pcs)

Nauja

€25.86

pradėti

pabaiga

Savybės

Medžiaga:medvilnė&vandeniui medžiaga

Amžius:1-3years kūdikių

Svoris:7-16KG

Spalva:įvairių spalvų(mišrios)

Dydis

Talėja(CM)

Ilgis(CM)

S(7-11KG)

35

22

M(11-13KG)

37

23

L(13-16KG)

39

25

DUK 1.Kas yra mokymas kelnes?Kas gali jį naudoti?A :Mokymo kelnės yra parengtos tiems kūdikiams, kurie ką tik pradėjo šlapimo suvokimas, kad kūdikis yra šlapias jausmas, ir jie lėtai išlipti iš sauskelnes, mokymo mokytis į tualetą, taip vadinama mokymo kelnės.Kūdikiui su mažiau sąmoningas, galite įdėti įdėklai į mokymo kelnės.Nuo vystyklų s prekystalių turėti neperšlampamą sluoksnį, galime užkirsti kelią šlapias kelnes. 2.Pranašumą :Traing, kelnės yra daugiau kvėpuojantis nei vystyklai, kad mūsų kūdikis gali būti patogiau, vis labiau pripažįstama, jaunų motinų.Minkštos tekstūros, gali būti naudojamos pakartotinai, ekonomiškas ir praktiškas, ir pan. 3.Pastaba :Tai yra treniruočių kelnes ir negali būti naudojamas kaip vystyklai.Jei kūdikis yra didelis kiekis šlapimo, ji bus dar nuotėkio.Taigi, prašome pranešimas:Lavinimo kelnės yra ne medžiaga vystyklų.

Jei esate patenkintas produktu,savo teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai dėkingi.

Žymos: girl thong apatiniai, panda puodą, aukštosios mokyklos pėdkelnės, vystyklų daugkartinio naudojimo, medžio vystyklų, bamblys mokymo apatiniai, kūdikių vystyklų, pamišęs mokymo kelnės vaikas, mokymo ziajać vaikai, naujagimio pamišęs.

Prekės Pavadinimas Enjelwang
Elemento Tipas Sauskelnes
Kiekis 20
Lytis Unisex
Pakuotė individualios pakuotės
Funkcija šlapimo/pee mokymo
Pavadinimas mokymo kelnės
Tinkamas svoris 9-14 kg
Klasifikacija Vystyklų
Amžius 10-12 mėnesių
Medžiaga Medvilnės Mišinys
Dydis 80-90-100
modelis Animacinių filmų gyvūnų
spalva Įvairių spalvų

Parašykite savo atsiliepimą!

Inwrought Kūdikiams, Kūdikių Mokymo Kelnės Medvilnė Pamišęs Kelnaitės Daugkartinio naudojimo Bamblys Vystyklų Apatiniai Bailiai (20Pcs)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai