5vnt/daug Karšto Pardavimo Anti-Knarkimas Silikono Nosies Įrašas Magnetinio Sustabdyti Knarkimas Nosies Įrašus Anti-Knarkimas Apnėja Miego Prietaiso Pagalba

Nauja

€5.96

5vnt/daug Karšto Pardavimo Anti-Knarkimas Silikono Nosies Įrašas Magnetinio Sustabdyti Knarkimas Nosies Įrašus Anti-Knarkimas Apnėja Nosies Miega Prietaiso Pagalba

Pavadinimas:Anti Snore Nosies Lustas

Dydis:1.4*2cm

Nosies Chip Svoris:Apie 1g

Pakuotės Svoris:Apie 20g

Medžiaga:Silikonas Ir Magnetito

Kiekis:5vnt Nosies Lustas Su Byla

Anti-snore principas

Priemonė yra Anti-snore aparatų montavimo didelio galingumo CMOS lustą, kuris effectually aktyvina trigeminal baigiasi nosies pertvarą ir perdavimo laidumas.Lustas yra sintetinama su mikroelementas iš magnetinis elementas, taip, kad nosies fizinės terapijos.Anti-snore aparatai gali pagerinti simptomas knarkimas pacientas, kurio aspiratory takų buvo užblokuotas su stenozė savo nosies, nosiaryklės ar uvulae.Taigi jo nasalcavity atsidaro, jis kvėpuoja sklandžiai ir jo snore buvo išleistas.

Savybės:

1. Didelio galingumo lustas buvo įrengtas anti-snore aparatai.Kad gydymo veiksmingumas yra labai akivaizdus.

Savybės: · atsisveikinti su nemigo naktų ir pasakyti labas padoraus snore-nemokamai miegas su snore stabdymo įtaisas · Pagaminta iš minkšto silikono, kad Snore Kamštis tinka švelniai į šnerves, jų laikymo plačiau vienas nuo kito ir todėl kvėpuoti lengviau ir tyliau · Padovanokite sau ir jūsų lovos partneris tyli naktis ir mėgautis patirtį atsibunda jausmas, daugiau pailsėję ir pasirengę susidurti dieną · Minkštas silicio leidžia jums miegoti, ir net žinoti, jūs dėvite snore kamščiu · Naudoti naktį po nakties · Ateina apsauginis dėklas su veidrodžio dangtelis, puikiai tinka keliaujant Specifikacijos · Daro nosies ertmę atrakinta ir kvapas, sklandžiai, pašalinti nosies obstrukcija, ir vis teka iš oro · Mažina naštą ir spaudimas, kvėpavimo sistemos ir kraujotakos sistemos sukelia hipoksiją · keičia įprotis burnos, kvėpavimo metu miega ir apsaugo nuo viršutinių kvėpavimo takų infekcija · Šalina arba mažina knarkimą veiksmingai ir pagerina miego kokybę ·Pagaminti iš aukštųjų technologijų silikagelio kompozicinės medžiagos.2. Produktas pagamintas iš importuotų MPT standarto iatrical silikagelio sudėtinga medžiaga, ir turi patvirtintą CE ženklu.Jis yra nekenksmingas, bekvapiai, be šalutinių poveikių, ir jaučiamas minkštas ir ne eyewinker naudoti.

3. Yra dujos-educing laidininkus abiejuose galuose anti-snore aparatai padaryti kvėpavimo sklandžiau.Dėl atmosferoje kinetinė principas, anti-snore aparatai yra priglaudus prie nosies pertvarą.

Jis yra minkštas ir neturi pojūtis užsienio daiktą, kai jį naudoti · Jis taikomas bet kokios formos šnerves · Tai saugus, patogus, plaunamas ir daugkartinio naudojimo, Naudojant metodą:

Įdėkite globoids abiejuose galuose anti-snore aparatą į šnerves, tik prieš miegą, ir paspauskite bulgy localizer prie viršutinės lūpos. (Aukštis vartotojo pagalvę neturėtų būti didesnė nei vienos pusės, savo pečių; nr. engorgement prieš miega.Pasiūlymai : dešinėje pusėje guli, siekiant išvengti paspaudus širdies ir įtakos kraujo apytaką.) Lengva priežiūra - ją išvalyti, kasdien po naudojimo su lengvu muiluotu vandeniu ir leiskite jam išdžiūti.Į Paketą įeina šiek tiek atveju, lengva nešiotis ir neatrodo, kaip medicinos prietaisas!Nebent jūs gyvenate vienas, jūsų knarkimas kenkia daugiau nei tik jums.Knarkimas poveikį jūsų sutuoktinis, partneris, artimuosius ir namus mates.Norėdami gauti daugiau taikių naktų ir jums, ir visiems jūsų namuose, pabandykite Kovos knarkimas įtaisas DABAR!Padaryti save ir savo partnerį už ir turi snore-nemokamai naktį miegoti kiekvieną naktį su šio novatoriško šiek tiek snore kamščiu!Pagaminta iš minkšto silikono, tai labai paprasta ir neskausminga, naudoti, tiesiog įrašo ją švelniai tarp šnerves, kad tai jis, iš eina knarkimas, ir ateina taikios nakties miego!Atsargumo priemonės:

1. Anti-snore aparatai turėtų būti toli nuo objektų, su aukšta temperatūra arba didelio galingumo magnetinius, kad būtų išvengta įtaką gydomasis poveikis magnetinio CMOS mikroschemą, ir turėtų būti valomi saugomi dėžutėje po jo naudojimo.

2. Vengti kryžminio naudojant (per aparatas, tik vienas ligonis).Pastaba: Paprastai produktas yra veiksmingas per 2 metus.Įspėjimas: mažų objektų, pavojus paspringti, netinka mažiems vaikams.

'

Žymos: snore kamštis, miego kaukė, mielas snore kamštis, cpapmask, kojų neštuvų, ant knarkimas, cpap kaukės, sleepmask, anti-knarkimas miegoti, stabdžių snore.

Tipas Stabdžių Snore Nosies Klipas
Darbo Režimas Auto
Kiekis 5vnt
Svoris 1g
Szie 1.4*2cm
Prekės Pavadinimas InniFun
Elemento Tipas Sleep & Knarkimas
Pavadinimas Stabdžių Snore Nosies Lustas
Slėgio Diapazonas 4-20 cmH2O
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono Ir Magnetito
Modelio Numeris G-ANT06

Parašykite savo atsiliepimą!

5vnt/daug Karšto Pardavimo Anti-Knarkimas Silikono Nosies Įrašas Magnetinio Sustabdyti Knarkimas Nosies Įrašus Anti-Knarkimas Apnėja Miego Prietaiso Pagalba

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai